Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tässä ovat Tallinkin kesän 2022 erikoisristeilyjen kohteet – kahdeksan risteilyä Visbyhyn ja Maarianhaminaan

Shutterstock artikkelin kuva
Risteilymatkat
Tallink tekee tulevana kesänä kaikkiaan kahdeksan erikoisristeilyä kahteen kohteeseen. Erikoisristeilyillä risteillään Silja Europalla.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 22.02.2022
facebook   whatsapp

Erikoisristeilyt Visbyhyn ja Maarianhaminaan

Tallink tarjoaa kesällä 2022 kaksi kohdetta erikoisristeilyille: Gotlannin pääkaupungin Visbyn sekä Ahvenanmaan pääkaupungin Maarianhaminan. Yhtiö risteilee kohteisiin Tallinkin suosituimmalla laivalla Silja Europalla. Molemmat reitit liikennöidään Helsingistä.

– Silja Europalla on laivastomme monipuolisimmat palvelut ja sieltä löytyy myös kosmetologi- ja hierojapalvelut sekä upealla paikalla sijaitseva kylpylä. Laivan erityisominaisuus on suuret sivuikkunat, joten merellisyys on läsnä koko risteilyn ajan, kuvailee Tallink Siljan Head of Sales Jani Mäkelä.

Molempiin kohteisiin liikennöidään niin, että matkustajille jää aikaa viettää yksi kokonainen päivä kohteessa ja kaksi yötä laivalla. Sekä Visbyhyn että Maarianhaminaan liikennöidään Tallinnan kautta.

Ruotsissa sijaitsevan Gotlannin pääkaupunkiin Visbyhyn Silja Europa risteilee heinäkuussa viisi kertaa 3.7., 10.7., 17.7., 24.7. ja 31.7. sekä kerran elokuussa, 7.8.2022.

Maarianhaminan erikoisristeilyt sijoittuvat juhannuksen ja sadonkorjuujuhlien aikaan: 23. kesäkuuta sekä 16. syyskuuta 2022.

Muokattu 22.2.2022: Päivitetty juttuun lähtösatamaksi Helsinki.

Lähde: Tallink
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Onko sanomatta selvää, että lähtösatama on Helsinki ?


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.