Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Silja Serenade risteilee kesällä Tallinnaan ja Ahvenanmaalle – katso tästä Tallink Siljan kesäristeilyt

Shutterstock artikkelin kuva
Risteilymatkat
Silja Serenade palaa liikenteeseen kesäkuussa ja tutun laivan kyydissä voi tänä kesänä risteillä Tallinnaan ja Ahvenanmaalle.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 06.05.2021
facebook   whatsapp

Monipuolinen valikoima kesäristeilyjä

Suomalaisten suosikkilaivoihin kuuluva Silja Serenade palaa liikenteeseen 4.6. noin yhdeksän kuukauden tauon jälkeen. Laiva tekee 4.–22.6.2021 välisenä aikana yhden yön risteilyjä Helsinki–Tallinna-reitillä. Silja Serenade ei ole aiemmin risteillyt Helsingin ja Tallinnan välillä.

Silja Serenaden Tallinnan-risteilyillä kaikki laivan palvelut ovat auki, joten matkustajat pääsevät nauttimaan esimerkiksi niin ravintola- kuin ostostarjonnasta. Risteilyille otetaan vain Suomesta lähteviä matkustajia eikä Tallinnan päässä ole mahdollisuutta maihinnousuun. Lähtö Helsingistä on klo 18 ja paluu seuraavana päivänä klo 14.15.

Silja Serenade siirtyy 24.6. alkaen risteilemään reitille Helsinki–Tallinna–Maarianhamina, jolla matkustajat voivat tehdä Päivä Maarianhaminassa -risteilyn. Matkustajilla on koko päivä aikaa tutustua Ahvenanmaahan, sillä laiva saapuu Maarianhaminaan klo 10 ja lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 18. Maarianhaminan-risteilyjä järjestetään aina 31.7. asti.

– Tulevan kesän reitit hellivät Suomesta lähteviä matkustajia, jotka ovat odottaneet Silja Serenaden paluuta. Nyt tarjoamme heille mahdollisuuden päästä pitkästä aikaa promenadelle sekä nauttimaan laivan upeista ravintoloista ja muista palveluista. Silja Serenade ei ole koskaan aiemmin liikennöinyt Helsinki–Tallinna-reitillä, ja odotamme innolla tätä uutuustuotetta. Toiveenamme on, että Silja Serenade pääsisi palaamaan omalle Helsinki-Tukholma-reitilleen elokuun alusta alkaen, kertoo Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults.

Muista Tallink Siljan laivoista Silja Europa aloittaa 22 tunnin risteilyt Helsinki–Tallinna-reitillä 23.6., kun taas pikalaivat Megastar ja Star liikennöivät koko kesän normaalilla aikataululla. Myös Turku–Ahvenanmaa–Tukholma-reitin Baltic Princess ja Galaxy risteilevät kesäkaudella normaalin aikataulunsa mukaisesti.

Romantika-laivan on tarkoitus risteillä kesällä Helsingistä Riikaan, mutta reitin aikataulu tarkentuu myöhemmin, kunhan matkustusrajoituksista ja Latvian koronatilanteen kehityksestä on enemmän tietoa.

Lue myös: Katso Viking Linen erikoisristeilyt kesälle 2021 – uusina kohteina Riika ja Visby

Lähde: Tallink Silja
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.