Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tämän Balin naapurisaarelta löytyvän rannan kaikki haluavat nyt nähdä, mutta todellisuus on toinen kuin valokuvissa

Shutterstock artikkelin kuva
Rantalomat
Nusa Penidan "dinosaurusranta" ei enää ole salattu helmi.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 16.07.2019
facebook   whatsapp

Nusa Penidan hittiranta kuhisee turisteja

Jos olet lähdössä Balille, olet saattanut tutustua saaren houkuttelevimpiin paikkoihin. Yksi viime aikoina pinnalle nousseista nähtävyyksistä löytyy aivan Balin naapurista.

Nusa Penidan pikkuinen saari sijaitsee Balin itäpuolella saaren kaakkoiskulmassa. Saaren suosituin nähtävyys on Kelingkingin ranta, joka sijaitsee upealla, luonnonkauniilla paikalla kallionjyrkänteen kupeessa. Rantaa myötäilevä kalliota sanotaan dinosauruksen muotoiseksi.

Kelingkingin suosio on noussut nopeasti sosiaalisen median kautta. Se myös valittiin CNN Asian maailman kauneimpien rantojen listalle sekä TripAdvisorin listalle, joka rankkasi Aasian parhaat rannat.

Kelingkingille on käynyt samoin kuin monelle muullekin somehitille. Vaikka ranta on edelleen kiistattoman kaunis, ei kuvista näy sinne johtavat jonot. Yksin valokuvissa poseeraavat matkailijat ovat seisseet odottamassa vuoroaan saadakseen kuvata maisemaa muutaman minuutin ajan.

Sosiaalinen media on täynnä Kelingkingistä jaettuja kuvia, jotka luovat illuusion autiorannasta. Kelingkingin tarina salattuna helmenä on kuitenkin lopullisesti ohi. Eräs turhautunut matkailija kertoo saapuneensa paikalle aamukymmeneltä, mutta jono oli jo ehtinyt muodostua.

Toinen paikan päällä vieraillut matkailija taas varoittaa maaston haastavuudesta. Retkeä varten kannattaa varautua tukevilla kengillä.

Nusa Penidan saarelle pääsee lautalla Balilta noin 30–45 minuutissa. Parhaat yhteydet saarelle on Balin Sanurista.

Katso alta matkailijoiden jakamia kuvia rannalta!

Lue myös: Vau! Nämä 5 uskomatonta paikkaa Balilla loksauttavat leukasi ja palauttavat uskosi paratiisisaareen

Lähde: The Independent
Kuvat: Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.