Kuva: Shutterstock
Agadir, Marokko

Eksoottinen rantaloma Marokossa – tältä näyttää Agadirissa!

Atlantin valtameren rannalla Marokossa sijaitseva Agadir on suosittu rantalomakohde, jonka kulttuuri yhdistää ranskalaisia, arabialaisia ja afrikkalaisia perinteitä.

Rantaa ja kulttuuria

Pitkä valkea hiekkaranta houkuttaa matkailijoita Agadiriin, mutta osansa on myös rantakohteen hyvällä palvelutarjonnalla. Loman voikin viettää Agadirissa monella tavalla, ja rannalla makoilun lisäksi kohteessa voi kokeilla vaikkapa surffausta tai kuluttaa päivät golfaten jollakin Agadirin lähellä sijaitsevasta kolmesta kentästä.

Vaikka Agadirissa voi kierrellä perinteisiä länsimaisia ostoskeskuksia ja istuskella tuttujen monikansallisten yhtiöiden ravintoloissa, tarjoaa kohde myös eksoottisia elämyksiä. Arabimaista tutut torit eli soukit sekä marokkolaiset kahvilat vesipiippuineen tekevät lomasta eksoottisen.

Katso kuvat mystisestä rantalomakohteesta ja ihastu Agadiriin!

1. Rentoudu perinteisessä rantalomakohteessa

Agadir on takavuosien suosittu matkakohde, jonka matkailijat ovat alkaneet jälleen löytää. Kaupungin kymmenen kilometrin mittainen ranta-alue tarjoaa runsaasti palveluja, sillä sen varrella sijaitsee esimerkiksi hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Pitkältä rannalta löytyy varmasti kaistale jokaiselle rentoutumista kaipaavalle matkailijalle.

2. Kokeile uusia vesiurheilulajeja

Koska Agadir on perinteinen rantalomakohde, tarjoaa se runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Pitkä ranta on täynnä innostuneita surffaajia, joiden mukaan mahtuu myös aloittelijoita. Vaihda rantatuoli surffilautaan ja kokeile, kuinka surffaaminen luonnistuu!

3. Tarkkaile rantaelämää

Agadirissa ranta ei ole vain auringonpalvojien ja vesiurheilijoiden käytössä, vaan rannalla saattaa tulla vastaan kaupustelijoita tai vaikkapa kameli. Ota mukava asento rantatuolissa ja seuraile, mitä kaikkea ympärillä näkyy.

4. Tutustu kaupunkiin

650 000 asukkaan Agadirin kaupunkikuva on sekoitus vanhaa ja uutta. Kaupungissa voikin nähdä vierekkäin moderneja rakennuksia ja perinteisiä minareetteja.

>> Lue lisää vinkkejä Agadiriin!

Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

>> Ihastuitko Agadiriin? Löydä matka Marokkoon Rantapallon äkkilähtöhaun avulla!

Päivitetty: 28.8.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 4,33 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia