Hyppää sisältöön

Eksoottinen rantaloma Marokossa – tältä näyttää Agadirissa!

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 28.08.2019
Atlantin valtameren rannalla Marokossa sijaitseva Agadir on suosittu rantalomakohde, jonka kulttuuri yhdistää ranskalaisia, arabialaisia ja afrikkalaisia perinteitä.

Rantaa ja kulttuuria

Pitkä valkea hiekkaranta houkuttaa matkailijoita Agadiriin, mutta osansa on myös rantakohteen hyvällä palvelutarjonnalla. Loman voikin viettää Agadirissa monella tavalla, ja rannalla makoilun lisäksi kohteessa voi kokeilla vaikkapa surffausta tai kuluttaa päivät golfaten jollakin Agadirin lähellä sijaitsevasta kolmesta kentästä.

Vaikka Agadirissa voi kierrellä perinteisiä länsimaisia ostoskeskuksia ja istuskella tuttujen monikansallisten yhtiöiden ravintoloissa, tarjoaa kohde myös eksoottisia elämyksiä. Arabimaista tutut torit eli soukit sekä marokkolaiset kahvilat vesipiippuineen tekevät lomasta eksoottisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso kuvat mystisestä rantalomakohteesta ja ihastu Agadiriin!

1. Rentoudu perinteisessä rantalomakohteessa

Agadir on takavuosien suosittu matkakohde, jonka matkailijat ovat alkaneet jälleen löytää. Kaupungin kymmenen kilometrin mittainen ranta-alue tarjoaa runsaasti palveluja, sillä sen varrella sijaitsee esimerkiksi hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Pitkältä rannalta löytyy varmasti kaistale jokaiselle rentoutumista kaipaavalle matkailijalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Kokeile uusia vesiurheilulajeja

Koska Agadir on perinteinen rantalomakohde, tarjoaa se runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia. Pitkä ranta on täynnä innostuneita surffaajia, joiden mukaan mahtuu myös aloittelijoita. Vaihda rantatuoli surffilautaan ja kokeile, kuinka surffaaminen luonnistuu!

3. Tarkkaile rantaelämää

Agadirissa ranta ei ole vain auringonpalvojien ja vesiurheilijoiden käytössä, vaan rannalla saattaa tulla vastaan kaupustelijoita tai vaikkapa kameli. Ota mukava asento rantatuolissa ja seuraile, mitä kaikkea ympärillä näkyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Tutustu kaupunkiin

650 000 asukkaan Agadirin kaupunkikuva on sekoitus vanhaa ja uutta. Kaupungissa voikin nähdä vierekkäin moderneja rakennuksia ja perinteisiä minareetteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lue lisää vinkkejä Agadiriin!

Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

>> Ihastuitko Agadiriin? Löydä matka Marokkoon Rantapallon äkkilähtöhaun avulla!

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Marrakech, Marokko

Tutustu Marrakechin tunnetuimpiin nähtävyksiin – seitsemän vinkkiä

Marokko

Tiedätkö, millainen hotelli on riad? Nämä asiat tekevät satumaisesta majoituksesta erityisen

Melilla, Espanja

Moni ei edes tiedä, että Espanjalla on kaksi kaupunkia Afrikan mantereella – löytyvät läheltä suosittuja lomakohteita

Ouarzazate, Marokko

Yksi suurimmista elokuvastudioista on jossain aivan muualla, kuin olisit kuvitellut – nämä tutut elokuvat kuvattiin Marokossa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja