Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Suomesta talvikaudella lentoja lähes sataan kohteeseen

artikkelin kuva
Uutiset
Tulevalla talvikaudella 2021-2022 on luvassa kymmenen uutta reittiavausta.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 08.09.2021
facebook   whatsapp

Kaksi uutta yhtiötä Helsinki-Vantaalle

Suomesta tarjolla olevien lentoyhteyksien määrä kasvaa alkavalla talvikaudella lähes sataan kohteeseen, kertoo lentoasemista vastaava Finavia. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on talvikaudella noin 90 suoraa lentoa kansainvälisiin kohteisiin kuten Pariisiin, Barcelonaan, Dubaihin ja Los Angelesiin.

Finnair lentää talvikaudella Helsinki-Vantaalta noin 70 kohteeseen. Suoria lentoja on lisätty muun muassa Kanariansaarille, Thaimaahan ja Miamiin. Uusina lentoyhtiöinä Helsinki-Vantaalle operoivat talvikaudella Pariisiin operoiva Air France sekä Ryanair, joka lentää Helsingistä seitsemään kohteeseen Euroopassa.

Helsinki-Vantaan lisäksi myös maakuntakenttien yhteydet ovat paranemassa koronan hellittäessä. Esimerkiksi Turusta lennetään suoraan Riikaan, Tukholmaan, Krakovaan, Skopjeen, Larnakaan ja Gdanskiin.

Rokotuskattavuuden lisääntyessä matkailu on avautumassa ja helpottumassa kaikissa Euroopan maissa.

– Useimpiin Euroopan maihin voi matkustaa vapaasti, kunhan on mukana rokotustodistus. Kohdemaan maahantulon ohjeet on kuitenkin aina syytä tarkistaa ennen matkalle lähtöä. Myös Suomeen palaaminen on helpottunut, sillä täyden rokotesarjan saaneet matkustajat pääsevät EU-maista Suomeen helposti ilman karanteenia tai koronatestejä, kertoo johtaja Petri Vuori Finavian tiedotteessa.

Parhaat lentotarjoukset löydät Rantapallon lentohausta.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.