Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Nordic Bloggers’ Experience niittää menestystä

artikkelin kuva
Uutiset
Helsinkiä ja Suomea maailmalle markkinoiva Nordic Bloggers’ Experience voitti Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun.
Teksti: Anni Moilanen
Päivitetty: 23.05.2014
facebook   whatsapp

Bloggaajamatka tuo Suomelle kansainvälistä näkyvyyttä

Kansainvälisiä bloggaajia Helsinkiin ja muualle Suomeen tuonut Nordic Bloggers’ Experience -bloggaajamatka on voittanut Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun 2014.

Tammikuussa 2014 järjestettyyn bloggaajatapahtumaan osallistui yli 40 kansainvälistä matkailubloggaajaa, jotka tavoittavat yhteensä yli kaksi miljoonaa lukijaa ympäri maailmaa. Bloggaajamatka on tuonut Helsingille, Suomelle ja Matkamessuille runsaasti kansainvälistä näkyvyyttä.

– Bloggaajien päivitykset ovat levinneet laajasti sosiaalisen median kanavissa ympäri maailmaa. Nordic Bloggers’ Experiencen tulokset ylittivät kaikki odotuksemme ja matka järjestetään jälleen tammikuussa 2015, markkinointiviestintäpäällikkö Maarit Pitkänen Helsingin matkailusta kertoo.

Matka kokosi Suomeen bloggaajia ympäri maailmaa

Nordic Bloggers’ Experience -bloggaajamatka on toistaiseksi laajamittaisin Suomessa järjestetty kansainvälinen matkabloggaajatapahtuma. Sen päätavoitteena oli lisätä Helsingin ja Suomen tunnettuutta houkuttelevana matkakohteena sekä vahvistaa Matkamessujen kansainvälistä näkyvyyttä.

Bloggaajavierailulle haettiin bloggaajia ympäri maailmaa ja mukaan valittiin 40 kansainvälistä matkabloggaajaa, joiden joukossa oli edustajia Euroopan maiden lisäksi niin Kiinasta kuin Etelä-Amerikastakin.

Monipäiväisen vierailunsa aikana bloggaajat tutustuivat muun muassa Helsingin ja Suomen designiin, ruokakulttuuriin ja luontoon. Bloggaajat myös osallistuivat Matkamessuille, mikä mahdollisti helsinkiläisen matkailuelinkeinon verkostoitumisen kansainvälisten bloggaajien kanssa.

Vierailun myötä myös suomalaisilla matkabloggaajilla oli mahdollisuus kansainväliseen verkostoitumiseen, sillä jokaiselle ennakkoretkelle valittiin mukaan myös paikallisia bloggaajia.

Bloggaajaohjelman toteuttivat Helsingin matkailu, Messukeskus, Matkailun Edistämiskeskus ja Kohtaamistoimisto Innastus Oy.

>> Katso Rantapallon video tapahtumasta: Nordic Bloggers’ Experience toi kansainväliset huippubloggaajat Suomeen

Lähde: Helsingin matkailu
Kuva: Suomen Messut/Kimmo Brandt

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.