Hyppää sisältöön

Heinäkuusta alkaen lomalle Kreikkaan ja Portugaliin – Aurinkomatkat aloittaa jälleen pakettimatkat suosikkikohteisiin

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 25.05.2021
Aurinkomatkat jatkaa pakettimatkoja valittuihin etelän lomakohteisiin heinäkuussa 2021.

Kreikka ja Portugali ovat Aurinkomatkojen kesäkohteet

Matkatoimisto Aurinkomatkat aloittaa heinäkuussa 2021 noin vuoden tauon jälkeen pakettimatkat valittuihin lomakohteisiin. Heinäkuusta alkaen pakettimatkoja järjestetään jälleen Kreikan saarikohteisiin Kreetalle ja Rodokselle sekä Portugalin Madeiralle.

Kreetan-matkat alkavat 3.7. ja lähtöjä on sekä lauantaisin että sunnuntaisin, kun taas Rodokselle järjestetään matkoja 4.7. alkaen aina sunnuntaisin. Pakettimatkat Madeiralle jatkuvat 5.7. alkaen ja lähtöpäivä matkapaketeissa on maanantai.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sekä Kreikka että Portugali ovat jo avanneet rajojaan matkailijoille. Suomalaiset voivat matkustaa Kreikkaan, mikäli heillä on todistus negatiivisesta koronatestistä, jo sairastetusta infektiosta tai koronarokotuksesta. Portugaliin matkustaessa tulee esittää negatiivinen testitulos. Kummassakaan maassa ei tällä hetkellä vaadita suomalaisilta karanteenia.

– Pandemiatilanteen parantuessa monet Euroopan lomakohteet avaavat nyt matkustusta. Olemme olleet tiiviisti yhteydessä paikallisiin yhteistyökumppaneihimme ja sitä kautta paikallisviranomaisiin kohteissa, ja yhteinen näkemyksemme on, että lomailu näissä kohteissa on terveysturvallista, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

– Vastuullisena matkanjärjestäjänä varmistamme terveysturvallisuuden toteutumisen kaikissa olosuhteissa, niin lennolla, kuljetuksissa, hotellissa kuin paluumatkallakin. Järjestämme kohteissa mahdollisuuden kuluttomaan koronavirustestaukseen ennen paluumatkaa ja suosittelemme sitä myös rokotetuille asiakkaillemme, Kousa kertoo.

Suomeen Kreikasta tai Portugalista palaavia lomailijoita koskee suositus 14 päivän omaehtoisesta karanteenista.

Aurinkomatkojen oli tarkoitus järjestää kesällä matkoja myös muihin lomakohteisiin, kuten Espanjaan ja Turkkiin, mutta näiden kohteiden osalta matkatoimisto on joutunut perumaan kesä-, heinä- ja elokuulta matkapaketteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Aurinkomatkat
Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Porto Santo, Portugali

Onko tässä Portugalin paras rantakohde? Pitkä hiekkaranta aivan Madeiran vieressä jää monilta kokematta

Santorinin nähtävyydet

Santorinin parhaat nähtävyydet – 15 ideaa Kreikan kuuluisimmalle saarelle

Kreikkalainen ruoka

Kreikkalaisen keittiön ABC – kaikki mitä haluat tietää ennen lomaa

Yleisimmät turistimokat Kreikassa

Varo yleisiä mokia Kreikassa – 10 virhettä, jotka voivat sattua kenelle tahansa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja