Hyppää sisältöön

Dubaissa rikotaan taas ennätyksiä – maailman suurin sisäteemapuisto avautuu kävijöille!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 30.08.2016
Matkailijoiden rakastama Dubai avaa taas uuden jännittävän vierailukohteen, jossa riittää iloa koko perheelle.

Huvituksia kaikenikäisille

Huikeista ennätyksistään tuttu Dubai saa jälleen yhden maailman suurimman asian, kun kaupunkiin avataan maailman suurin sisäteemapuisto keskiviikkona 31. elokuuta 2016.

IMG Worlds of Adventure -teemapuistosta odotetaan todellista matkailijamagneettia, ja kävijät voivatkin tutustua puistossa muun muassa Marvelin ja Cartoon Networkin hahmoihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Odotamme jo kuumeisesti avajaispäivää, koska maailman suurimmasta sisäteemapuistosta tulee merkittävä matkailunähtävyys Dubaissa, lähialueilla ja koko maailman mittakaavassa, ennustaa IMG Worlds of Adventuren toimitusjohtaja Lennard Otto.

– Olemme yhdistäneet voimat alan suurimpien brändien, kuten Marvelin ja Cartoon Networkin kanssa ja saaneet huomattavia sponsoreita. Puistoon on kehitetty monia upeita ja lyömättömiä houkutuksia, ja nyt on meneillään loppusilaus, Otto jatkaa.

Maailman suurin sisäteemapuisto on kooltaan 140 000 neliökilometriä, eli se on yhtä suuri kuin 128 amerikkalaista jalkapallokenttää. Ensimmäistä kertaa lasten ja aikuistenkin rakastamat sekä Marvelin että Cartoon Networkin hahmot ovat nähtävillä saman katon alla. Samalla sisäteemapuistossa ovat näytillä myös IMG:n omat IMG Boulevard ja Lost Valley – Dinosaur Adventure -hahmot.

Sisäteemapuiston katon alla on paitsi lukuisia vuoristoratoja ja elämyskohteita myös 28 ravintolaa ja 25 erikoisliikettä, joten tekemistä riittää perinteisen huvittelun lisäksi. Kävijät voivat tutustua 20 laitteen lisäksi live-esityksiin ja 5D-elokuvateatteriin.

Lähde ja kuva: Visit Dubai

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Maailman syvin uima-allas Dubaissa

Tältä näyttää maailman syvin uima-allas – 60 metrin pudotus pohjalle

Dubai, Arabiemiraatit

Koe Dubain parhaat nähtävyydet – 22 vinkkiä lomalle

Burj Khalifa, Dubai

Tätä sinäkin olet joskus miettinyt – katso miltä näyttää maailman korkeimmassa pilvenpiirtäjässä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja