Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Viisi houkuttelevan upeaa uima-allasta – vietä täydellinen lomapäivä Dubaissa

One&Only Resorts artikkelin kuva
Hotellit
Uima-allas kuuluu monen mielestä onnistuneeseen matkaan, ja suositussa Dubain lomakeitaassa toinen toistaan komeampia altaita riittää moneen makuun. Näissä uima-altaissa rentoutuminen onnistuu kuin itsestään - katso viisi upeaa vaihtoehtoa!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 07.02.2020
facebook   whatsapp

1. One and Only The Palm

Kaipaatko rauhaa ja yksityisyyttä? One and Only -ketjuun kuuluva The Palm -hotelli tarjoaa asiakkailleen arabialaista tunnelmaa henkivän uima-altaan. Upealla, vehreiden palmujen reunustamalla allasalueella on helppo nauttia Dubain lämpimästä auringosta, sillä altaan ympärillä on ylellisiä aurinkopetejä ja lukuisia pieniä soppeja, joihin on helppo unohtua viettämään lomapäivää.

Tyylikkäässä uima-altaassa kannattaa huomio kiinnittää myös altaan pohjaan, jonka kuvio todistaa, kuinka myös allasalueella on panostettu yksityiskohtiin. Altaaseen on mukava pulahtaa uimaan, sillä veden lämpötila on säädetty miellyttäväksi.

2. The Address Downtown Dubai

Näyttävien maisemien reunustama uima-allas on The Address -ketjuun kuuluvan Downtown Dubai -hotellin valtti. Hotellin uima-altaalta aukeaa näkymä Dubain keskustaan ja esimerkiksi Burj Khalifa -rakennukselle.

Valtavassa uima-altaassa on viisi eri tasoa, joista suurin on jopa 35 metriä pitkä. Uima-altaissa voikin siis paitsi nauttia rennosti lämpimästä lomatunnelmasta myös uida pitkänkin matkan. Myös lapsille on allasalueella oma paikka pulikoida.

3. W Dubai – The Palm

W Dubai -luksushotellin uima-allasalue koostuu useista altaista, jotka laskeutuvat kerroksittain kohti hotellin vieressä sijaitsevaa rantaa. Suurta allasaluetta reunustavat aurinkotuolit, minkä lisäksi allaspäivää voi viettää myös loikoillen enemmän yksityisyyttä tarjoavilla, katetuilla istuinryhmillä.

Uima-allasalueella on esimerkiksi aikuisille tarkoitettu allasbaari ja siellä järjestetään myös allasbileitä ja muita tapahtumia. Allasalueelta aukeaa upeat näkymät rannalle ja kauempana siintävään kaupunkiin.

4. Ritz-Carlton Dubai

Luksustason majoituksesta tunnetun Ritz-Carltonin Dubain hotellin uima-allasosasto ei jätä kylmäksi, sillä useasta osasta koostuva allasalue on koko perheen mieleen. Lämmin ilma ja altaiden ympärillä olevat palmut tekevät uima-allaskokemuksesta trooppisen. Aavikolle rakennettu Dubai voi olla hyvinkin vehreä – keinotekoisesti tosin.

5. Four Seasons Jumeirah Beach

Rannalla sijaitseva Four Seasons -hotelli tarjoaa kävijöille kiemurtelevia uima-altaita sekä yhden sisäuima-altaan.

Viiden tähden hotellin ulkona sijaitsevista uima-altaista voi valita joko aktiivisen, uintiharjoituksiin soveltuvan uima-altaan tai vaihtoehtoisesti ensisijaisesti rentoutumiseen tarkoitetun hiljaisen uima-altaan.

>> Lue lisää vinkkejä Dubaihin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji ja Krista Ahonen
Kuvat: One&Only Resorts ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.