Hyppää sisältöön

Viisi houkuttelevan upeaa uima-allasta – vietä täydellinen lomapäivä Dubaissa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 07.02.2020
Uima-allas kuuluu monen mielestä onnistuneeseen matkaan, ja suositussa Dubain lomakeitaassa toinen toistaan komeampia altaita riittää moneen makuun. Näissä uima-altaissa rentoutuminen onnistuu kuin itsestään - katso viisi upeaa vaihtoehtoa!

1. One and Only The Palm

Kaipaatko rauhaa ja yksityisyyttä? One and Only -ketjuun kuuluva The Palm -hotelli tarjoaa asiakkailleen arabialaista tunnelmaa henkivän uima-altaan. Upealla, vehreiden palmujen reunustamalla allasalueella on helppo nauttia Dubain lämpimästä auringosta, sillä altaan ympärillä on ylellisiä aurinkopetejä ja lukuisia pieniä soppeja, joihin on helppo unohtua viettämään lomapäivää.

Tyylikkäässä uima-altaassa kannattaa huomio kiinnittää myös altaan pohjaan, jonka kuvio todistaa, kuinka myös allasalueella on panostettu yksityiskohtiin. Altaaseen on mukava pulahtaa uimaan, sillä veden lämpötila on säädetty miellyttäväksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. The Address Downtown Dubai

Näyttävien maisemien reunustama uima-allas on The Address -ketjuun kuuluvan Downtown Dubai -hotellin valtti. Hotellin uima-altaalta aukeaa näkymä Dubain keskustaan ja esimerkiksi Burj Khalifa -rakennukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valtavassa uima-altaassa on viisi eri tasoa, joista suurin on jopa 35 metriä pitkä. Uima-altaissa voikin siis paitsi nauttia rennosti lämpimästä lomatunnelmasta myös uida pitkänkin matkan. Myös lapsille on allasalueella oma paikka pulikoida.

3. W Dubai – The Palm

W Dubai -luksushotellin uima-allasalue koostuu useista altaista, jotka laskeutuvat kerroksittain kohti hotellin vieressä sijaitsevaa rantaa. Suurta allasaluetta reunustavat aurinkotuolit, minkä lisäksi allaspäivää voi viettää myös loikoillen enemmän yksityisyyttä tarjoavilla, katetuilla istuinryhmillä.

Uima-allasalueella on esimerkiksi aikuisille tarkoitettu allasbaari ja siellä järjestetään myös allasbileitä ja muita tapahtumia. Allasalueelta aukeaa upeat näkymät rannalle ja kauempana siintävään kaupunkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Ritz-Carlton Dubai

Luksustason majoituksesta tunnetun Ritz-Carltonin Dubain hotellin uima-allasosasto ei jätä kylmäksi, sillä useasta osasta koostuva allasalue on koko perheen mieleen. Lämmin ilma ja altaiden ympärillä olevat palmut tekevät uima-allaskokemuksesta trooppisen. Aavikolle rakennettu Dubai voi olla hyvinkin vehreä – keinotekoisesti tosin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5. Four Seasons Jumeirah Beach

Rannalla sijaitseva Four Seasons -hotelli tarjoaa kävijöille kiemurtelevia uima-altaita sekä yhden sisäuima-altaan.

Viiden tähden hotellin ulkona sijaitsevista uima-altaista voi valita joko aktiivisen, uintiharjoituksiin soveltuvan uima-altaan tai vaihtoehtoisesti ensisijaisesti rentoutumiseen tarkoitetun hiljaisen uima-altaan.

>> Lue lisää vinkkejä Dubaihin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji ja Krista Ahonen
Kuvat: One&Only Resorts ja Instagram

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kleopatran allas Turkissa

Yksi Turkin upeimmista uima-altaista on häkellyttävällä paikalla – kirkasta vettä ja 2000 vuotta vanhat rauniot

Maailman syvin uima-allas Dubaissa

Tältä näyttää maailman syvin uima-allas – 60 metrin pudotus pohjalle

Dubai, Arabiemiraatit

Koe Dubain parhaat nähtävyydet – 22 vinkkiä lomalle

Burj Khalifa, Dubai

Tätä sinäkin olet joskus miettinyt – katso miltä näyttää maailman korkeimmassa pilvenpiirtäjässä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja