21 huippuravintolaa! Viron ensimmäinen ravintolaviikko kutsuu herkuttelemaan

Mestarikokkien valmistamia aterioita halvalla
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Viron ravintolaviikko tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua laadukkaisiin ravintoloihin eri puolilla maata. Moderni virolainen keittiö on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja perinteitä ja uusimpia tuulia, ja maanläheiset sesonkiainekset ovat viikon keskeinen teema. Ravintolaviikon aikana Viron moninaiseen kulttuuriin ja ihmisiin voi tutustua makumatkalla aina Tallinnasta Tarttoon.
Idea Viron ravintolaviikolle syntyi halusta tuoda esille etelänaapurimme nousevaa kulinaristikulttuuria. Ravintolaviikko on virolaista ruokaa edistävän kampanjan päätapahtuma. Tarkoituksena toivottaa tervetulleeksi ne, joille Viron ravintolakulttuuri on vielä verrattain vierasta, sekä ne, jotka haluavat uppoutua entistä syvemmälle moderniin virolaiseen gastronomiaan.
Huippuluokan menut ja parhaat hotellit
Jokainen ravintolaviikkoon osallistuva ravintola on räätälöinyt tapahtumalle erikoismenut ruokalistojensa parhaimmistosta, ja ravintoloiden ainutlaatuiset tyylit sekä maut tulevat niissä varmasti esille. Mukana on nimekkäitä ravintoloita, kuten muun muassa Tchaikovsky, MEKK ja Alexander.
Kampanjan aikana usean ruokalajin tarkkaan valikoitu lounas maksaa 20 euroa ja illallinen 35 euroa. Tapahtumaa varten on varattu etukäteen yli 10 000 paikkaa.
Lähde ja kuva: Visit Estonia
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja







