Kuva: Shutterstock
Lontoo, Iso-Britannia

Turusta suorilla lennoilla Lontooseen – Wizz Airin lennot alkavat kesällä 2019

Uusi lentoreitti monipuolistaa Turun kohdevalikoimaa entisestään.

Neljäs halpalentoreitti Turusta

Halpalentoyhtiö Wizz Air avaa suoran lentoreitin Turusta Lontoon Lutonin lentoasemalle heinäkuussa 2019. Yhtiö liikennöi väliä kolme kertaa viikossa 2. heinäkuuta alkaen. Reittiä lennetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Yhtiö liikennöi reitillä Airbus 320–200 -koneella. Kyseessä on ensimmäinen suora lentoreitti Turusta Lontooseen, mutta sen lisäksi yhtiö liikennöi Turusta myös Puolan Gdanskiin ja Liettuan Kaunasiin. Wizz Air on myös ilmoittanut aloittavansa Turku–Krakova-reitin vuonna 2019.

– Tämä on hieno uutinen! Kulunut vuosi on ollut loistava Turulle. Meillä on ollut hyviä reittiavauksia Wizz Airin kanssa ja olemme iloisia päästessämme syventämään yhteistyötämme. Suora reitti Lontooseen laajentaa Turun verkostoa huomattavasti ja palvelee sekä liike-elämän, että vapaa-ajan matkustajia, sanoo Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen.

Wizz Airin Lontoon-reitin uskotaan olevan merkittävä turkulaisille ja Turun matkailulle, ja nostavan Turun lentoaseman merkitystä myös kansainvälisten matkustajien näkökulmasta.

– Tämä on fantastinen uutinen Turulle, ja olemme tästä todella iloisia. Turku on lounaisen Suomen kasvun veturi, ja suora reitti Lontoon ja Turun välillä palvelee koko alueen elinkeinoelämän tarpeita. Se kiinnostaa ja hyödyntää varmasti sekä jo täällä olevia yrityksiä että uutta kasvua Turusta ja alueelta hakevia, sanoo Turun kaupunginjohtaja Minna Arve.

Uuden reitin lennot ovat jo myynnissä.

>> Lue lisää vinkkejä Lontooseen Rantapallon kohdeoppaasta!

Lähde: Finavia
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 17.12.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia