Hyppää sisältöön

Turusta suorilla lennoilla Lontooseen – Wizz Airin lennot alkavat kesällä 2019

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 17.12.2018
Uusi lentoreitti monipuolistaa Turun kohdevalikoimaa entisestään.

Neljäs halpalentoreitti Turusta

Halpalentoyhtiö Wizz Air avaa suoran lentoreitin Turusta Lontoon Lutonin lentoasemalle heinäkuussa 2019. Yhtiö liikennöi väliä kolme kertaa viikossa 2. heinäkuuta alkaen. Reittiä lennetään tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Yhtiö liikennöi reitillä Airbus 320–200 -koneella. Kyseessä on ensimmäinen suora lentoreitti Turusta Lontooseen, mutta sen lisäksi yhtiö liikennöi Turusta myös Puolan Gdanskiin ja Liettuan Kaunasiin. Wizz Air on myös ilmoittanut aloittavansa Turku–Krakova-reitin vuonna 2019.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Tämä on hieno uutinen! Kulunut vuosi on ollut loistava Turulle. Meillä on ollut hyviä reittiavauksia Wizz Airin kanssa ja olemme iloisia päästessämme syventämään yhteistyötämme. Suora reitti Lontooseen laajentaa Turun verkostoa huomattavasti ja palvelee sekä liike-elämän, että vapaa-ajan matkustajia, sanoo Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen.

Wizz Airin Lontoon-reitin uskotaan olevan merkittävä turkulaisille ja Turun matkailulle, ja nostavan Turun lentoaseman merkitystä myös kansainvälisten matkustajien näkökulmasta.

– Tämä on fantastinen uutinen Turulle, ja olemme tästä todella iloisia. Turku on lounaisen Suomen kasvun veturi, ja suora reitti Lontoon ja Turun välillä palvelee koko alueen elinkeinoelämän tarpeita. Se kiinnostaa ja hyödyntää varmasti sekä jo täällä olevia yrityksiä että uutta kasvua Turusta ja alueelta hakevia, sanoo Turun kaupunginjohtaja Minna Arve.

Uuden reitin lennot ovat jo myynnissä.

>> Lue lisää vinkkejä Lontooseen Rantapallon kohdeoppaasta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finavia
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näihin upeisiin paikkoihin pääset helposti Lontoosta – 10 kiinnostavaa päiväretkeä

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Ravintola Blanko

Turun parhaat ravintolat – 27 paikkaa, joita kannattaa kokeilla

Lontoo, Iso-Britannia

Lontoon parhaat nähtävyydet – 25 vinkkiä, joiden joukosta löydät tekemistä lomalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja