Kuva: Shutterstock
Kotor, Montenegro

Kuvankaunis Kotor on Montenegron paras kaupunkikohde – katso kuvat

Näyttävän lahden rannalla sijaitseva Kotorin kaupunki on tunnettu matkakohde, jonka valtti on erityisesti tunnelmallinen vanhakaupunki.

Kotorin historiallinen ilmapiiri kiinnostaa matkailijoita

Montenegrossa sijaitseva Kotor on vuoriston ja lahden välissä oleva näyttävä kaupunki, joka on sopiva kohde erityisesti kaupunkilomailijoille.

Kapeat ja mutkittelevat mukulakivikadut, satoja vuosia vanhat rakennukset sekä lukuisat kulttuurikohteet saavat historiasta kiinnostuneen matkailijan viihtymään kaupungissa erinomaisesti. Kotor onkin parhaimmillaan rento kohde, missä voi rauhassa kierrellä ja eksyä vanhankaupungin muurien sisäpuolella löytäen lähes jokaisen kulman takaa jotain mielenkiintoista.

Kaupunkia on kutsuttu pikku Dubrovnikiksi, mikä viestii Kotorin historiallisesta ilmapiiristä ja kauniista rantamaisemista. Kaupunki sijaitseekin aivan Kotorinlahden äärellä, mikä tuo oman ripauksensa kaupungin tunnelmaan.

Kotor on myös erittäin kuvauksellinen kohde, ja siellä kannattaakin piipahtaa Balkanin-matkan aikana. Esimerkiksi Montenegron autolomalla Kotor sijoittuu usein matkailijoiden reitille, jolloin kaupungissa on helppo vierailla vaikka vain lyhyesti.

Katso kuvat tunnelmallisesta Kotorista!

Käyttäjän @natstevens8 jakama julkaisu

>> Lue lisää vinkkejä Kotoriin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 10.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 2,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia