Hyppää sisältöön

Kahdeksan hotellivinkkiä Krakovaan – katso tärpit erilaisille matkailijoille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 18.07.2019
Puolassa sijaitseva Krakova on suosittu lomakaupunki, joka sopii mainiosti niin luksusloman kuin budjetti- tai perhematkan kohteeksi. Katso hotellivinkit ja lähde matkaan!

Romanttiseen lomaan: Hotel Pugetów

Krakovan sydämessä sijaitseva Hotel Pugetów on osa Pugetówin palatsia ja sopii tunnelmaltaan erinomaisesti romanttisen loman majapaikaksi. Tunnelmallisessa putiikkihotellissa on vain neljä huonetta ja kaksi sviittiä, joten asiakkaat saavat todella yksilöllistä palvelua.

Jokaisella huoneella on oma teemansa, ja huoneet on sisustettu yksilöllisesti eikä yksityiskohdissa ole säästelty. Huoneissa on nykyaikaiset mukavuudet historiallisesta miljööstä huolimatta, ja herkän tunnelmalliset huoneet luovat juuri oikean ilmapiirin pariskunnan kahdenkeskiselle lomalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotel Pugetów
ul. Starowiślna 15a

Lapsiperheille: Topolowa Residence

Vaivattomin majoitus lapsiperheelle kaupunkilomalla on hyvin varusteltu huoneisto, jossa on makuuhuoneiden lisäksi myös ruoanlaittomahdollisuus. Pieni keittiö helpottaa merkittävästi, kun ruoanvalmistus onnistuu tarvittaessa omassa majapaikassa.

Topolowa Residencen huoneistot sijaitsevat noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Krakovan keskustasta. Tasokasta huoneistoa kaipaavalle Topolowa Residence on loistava valinta, sillä hotellityylisesti tarkkaan sisustetut huoneet ja hyvät palvelut tekevät lomailusta vaivatonta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saatavilla on useita erikokoisia huoneistoja. Perhehuoneiston varusteluun kuuluvat pienen keittiön lisäksi kaksi parisänkyä ja levitettävä sohva.

Topolowa Residence
Topolowa 27

Tasokkaaseen matkaan: Grand Hotel

Krakovan keskustassa sijaitseva Grand Hotel on viiden tähden hotelli, joka on avattu jo vuonna 1887. Luksustunnelmaa kaipaava matkailija ei pety tässä hotellissa, sillä kaikki yksityiskohdat on punnittu tarkasti sisustusta ja palvelua myöten.

Grand Hotel on Krakovan ensimmäinen viiden tähden hotelli. Se tarjoaa majoitusta 55 huoneessa, joista osa on sviittejä. Saatavilla on myös yhdeksän huoneistoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Grand Hotel
ul. Sławkowska 5/7

Budjettilomalle: Ibis Krakow Centrum

Yksinkertaista, toimivaa ja ennen kaikkea edullista majapaikkaa Krakovasta etsivälle matkailijalle sopii mainiosti keskustassa sijaitseva Ibis-ketjun Krakow Centrum -hotelli. Kolmen tähden hotelli tarjoaa matkailijoille 175 huonetta.

Huoneet ovat melko riisuttuja, sillä niissä ovat vain välttämättömimmät matkailijan kaipaamat palvelut: sänky, televisio, työpöytä ja kylpyhuone.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ibis Krakow Centrum
Władysława Syrokomli 2

Esteettömään matkaan: Radisson Blu Hotel, Krakow

Kansainvälisen Radisson Blu -hotelliketjun Krakovan-toimipiste huomioi esteettömyyttä edellyttävien matkustajien tarpeet erinomaisesti. Viiden tähden hotelli tarjoaa myös esteettömiä huoneita ja myös yleisiin tiloihin pääsee helposti pyörätuolilla.

Hotellin palvelutarjonta on monipuolinen, sillä Radisson Blun palvelut kattavat paitsi monipuolisen aamiaisen myös kuntosalin ja kaksi ravintolaa. Huoneluokkia on viisi, ja halutessaan vieraat voivat valita huoneen näkymällä, joka avautuu vanhaankaupunkiin.

Radisson Blu Hotel, Krakow
Straszewskiego 17

Rennolle kaupunkilomalle: Cracowdays Apartments

Rennoin tapa tutustua Krakovaan on tietysti omasta asunnosta käsin, ja Krakovassa paras valinta on matkailevan pariskunnan perustama Cracowdays Apartments. Tarjolla on kymmenen erilaista huoneistoa, joista voi valita mieleisensä: osaa koristaa tyylikäs tiiliseinä, toiset taas on sisustettu historialliseen makuun.

Cracowdays Apartments sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Krakovan vanhastakaupungista. Se tarjoaa mainion mahdollisuuden tutustua paitsi kaupungin suosituimpiin matkailukohteisiin myös viettää aikaa omalla asuinalueella ja seikkailla Krakovassa paikallisten tavoin.

Cracowdays Apartments
ul. Grabowskiego 7/2

Luksuslomalle: The Bonerowski Palace

Kun puhutaan todellisesta luksuksesta, sopii palatsi asiaan täydellisesti. Viiden tähden hotelli aivan Krakovan sydämessä sijaitsee 1200-luvun lopulla rakennetussa palatsissa. Tarjolla on kahdeksan hotellihuonetta ja kahdeksan huoneistoa, jotka huomioivat matkailijoiden monet tarpeet.

Huoneet on sisustettu tarkkaan harkiten, ja materiaaleina on käytetty muun muassa puuta ja marmoria. Historiaa henkivät huoneet tarjoavat nykypäivän mukavuudet ja erinomaiset näkymät vanhankaupungin aukiolle tai keskeiselle Świętego Jana -kadulle. Hotellin palveluihin lukeutuvat muun muassa kylpylä, kuntosali sekä viiniklubi.

The Bonerowski Palace
Świętego Jana 1

Trendikkääseen matkaan: PURO Krákow Kazimierz

Suositulla Kazimierzin alueella sijaitseva PURO Krákow Kazimierz on huippumoderni design-hotelli, joka on täynnä oivaltavia ratkaisuja ja kiinnostavia yksityiskohtia. Neljä huoneluokkaa tarjoavat palveluja moniin tarpeisiin, mutta yksinkertaisinkin Classic-luokan huone on äänieristetty ja tarjoaa unet huipputasokkaassa Hilding-sängyssä.

Hotellin palveluihin lukeutuu oma kylpylä, kuntosali, kahvila ja ravintola. PURO Krákow Kazimierz järjestää myös monia tapahtumia ja urheilutunteja, muun muassa pilatesta, juoksukerhon, elokuva- ja peli-iltoja sekä ohjattuja Krakovan kävelykierroksia.

PURO Krákow Kazimierz
Halicka 14a

>> Löydä halpa majoitus Krakovassa Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Gdansk, Puola

Gdanskin 15 parasta nähtävyyttä – tiesitkö, mitä kaikkea kaupungissa voi tehdä?

Puolan nähtävyydet

Puolan parhaat nähtävyydet – 10 paikkaa, jotka tekevät matkasta unohtumattoman

Varsova, Puola

Mikä Puolan kaupungeista sopii sinulle? Vertaa kaupunkilomat Gdanskiin, Krakovaan ja Varsovaan

Wroclaw, Puola

Finnair avaa uuden lentoreitin Puolaan: lennot Wroclawiin alkavat kesällä 2024

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja