Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tallinnan parhaat uima-altaat – 8 hotellia, joissa pääset uimaan

Visit Estonia artikkelin kuva
Hotellit
Etsitkö Tallinnasta hotellia, jossa on uima-allas? Katso poiminnat parhaista.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 30.12.2022
facebook   whatsapp

1. Swissotel Tallinn

Vaikka et olisikaan lähdössä Tallinnaan varsinaiselle kylpylälomalle, tuo uima-allas majoitukseen mukavaa luksusta. Monista hotelleista löytyykin jo hyvän kokoisia uima-altaita.

Yksi Tallinnan tyylikkäimmistä allasosastoista löytyy Swissotel-ketjun hotellista. Aikuiseen makuun sopivalla altaalla uidaan tunnelmallisessa valaistuksessa ja rauhoitutaan kaupunkipäivän päätteeksi. Allas aukeaa hotellivieraille aamuseitsemältä.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Swissôtel Tallinn (@swissoteltallinn) on

2. Hotel Telegraaf

Entiseen postitoimistoon rakennettu Telegraaf sopii tasokasta majoitusta etsivälle matkailijalle. Hotellin uima-allas sijaitsee Elemis Spa -kylpylän yhteydessä komean lasikaton alla. Allas on pieni, joten varsinaiseen kuntouintiin se ei sovellu. Tänne tullaan rentoutumaan makuuasentoon taipuviin tuoleihin ja pulahtamaan välillä veteen virkistäytymään.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hotel Telegraaf (@telegraafhotel) on

3. Tallink Spa & Conference

Isompaa allasosastoa kaipaaville matkailijoille sopii Tallink Spa & Conference -hotelli. Allasalueella on muun muassa swim up -baari, jossa voi tilata juomat suoraan vedestä. Lapsille on oma uima-allas. Allasosasto sijaitsee keskellä hotellia isojen ikkunoiden reunustamana. Jos et asu hotellissa, voit ostaa pääsylipun altaille. Aikuisten peruslippujen hinnat alkavat 14 eurosta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MIRA ✕ TRAVEL BLOGGER (@miraorvokki) on

4. Hilton Tallinn Park

Hilton-ketjun hotellissa on siisti ja tyylikäs allasosasto. Muualla asuvat matkailijat voivat ostaa päivälippuja, joihin kuuluu saunojen, uima-altaan ja kuntosalin käyttö. Liput maksavat 29 euroa. Hilton Tallinn Park ei sijaitse suosituimpien alueiden sydämessä – vanhaankaupunkiin on noin 20 minuutin kävelymatka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hilton Tallinn Park (@hiltontallinnpark) on

5. Kalev Spa Hotel & Water Park

Jos haluat kuntouintiin sopivat puitteet, kokeile Kalev Spa & Water Parkia. Kylpylähotellin 50-metrinen uima-allas on Tallinnan keskustan suurin, ja siellä järjestetään muun muassa vesijumppatunteja. Jo 60-luvulla valmistuneen uima-altaan ympärille suunniteltiin myöhemmin lomakeskus, joka avattiin vuonna 2006. Vesipuistossa on myös toinen uima-allas sekä vesiliukumäki. Hotellin asukkaat saavat käyttää vesipuiston palveluja ilman lisämaksua, mutta myös ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita lipun ostamalla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kalev Spa Hotel & Water Park (@kalevspahotelandwaterpark) on

6. Nordic Hotel Forum

Hyvällä paikalla lähellä kaikkia Tallinnan nähtävyyksiä sijaitseva Nordic Hotel Forum on asiallinen hotelli, jossa on myös mukava allasosasto höyrysaunoineen ja kuntosaleineen. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevalla allasalueella ei tarjoilla alkoholijuomia. Altaalle voi ostaa lipun vaikka ei asuisikaan hotellissa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Masacre ⚡️ (@masacre_pro) on

7. Radisson Blu Olümpia

Haluatko katsoa uima-altaalta maisemia? Radisson Blu Olümpia -hotellin allas löytyy rakennuksen 26. kerroksesta. Kannattaa huomioida, että Radisson Blu -ketjulla on Tallinnassa kaksi eri hotellia. Olümpia sijaitsee hieman kauempana keskustasta kuin saman ketjun Sky-hotelli, mutta sieltä pääsee helposti keskeisimmille paikoille.

8. Metropol Spa Hotel

Kätevällä paikalla sijaitseva Metropol Spa Hotel on lähellä kaikkea: satamaa, vanhaakaupunkia ja ostoskeskuksia. Telliskiveenkin on kävelymatka. Hotellin toisessa kerroksessa on asiakkaille uima-allas porealtaineen ja allasbaareineen sekä spa-palveluja tilauksesta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Metropol Spa Hotel (@metropolspahotel) on

Lue myös: Miksi Tallinna on niin suosittu kylpyläkaupunki? Tästä syystä sinäkin suuntaat rentoutumaan juuri Viron pääkaupunkiin

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Visit Estonia, Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.