Hyppää sisältöön

Tallinnan parhaat uima-altaat – 12 hotellia, joissa pääset uimaan

  • Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 12.09.2023
Etsitkö Tallinnasta hotellia, jossa on uima-allas? Katso poiminnat parhaista.

1. Swissotel Tallinn

Vaikka et olisikaan lähdössä Tallinnaan varsinaiselle kylpylälomalle, tuo uima-allas majoitukseen mukavaa luksusta. Monista hotelleista löytyykin jo hyvän kokoisia uima-altaita.

Yksi Tallinnan tyylikkäimmistä allasosastoista löytyy Swissotel-ketjun hotellista. Aikuiseen makuun sopivalla altaalla uidaan tunnelmallisessa valaistuksessa ja rauhoitutaan kaupunkipäivän päätteeksi. Allas aukeaa hotellivieraille aamuseitsemältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Hotel Telegraaf

Entiseen postitoimistoon rakennettu Telegraaf sopii tasokasta majoitusta etsivälle matkailijalle. Hotellin uima-allas sijaitsee Elemis Spa -kylpylän yhteydessä komean lasikaton alla.

Allas on pieni, joten varsinaiseen kuntouintiin se ei sovellu. Tänne tullaan rentoutumaan makuuasentoon taipuviin tuoleihin ja pulahtamaan välillä veteen virkistäytymään.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hotel Telegraaf (@telegraafhotel) on

3. Tallink Spa & Conference

Isompaa allasosastoa kaipaaville matkailijoille sopii Tallink Spa & Conference -hotelli. Aqua Spa -allasalueella on muun muassa swim up -baari, jossa voi tilata juomat suoraan vedestä. Lapsille on oma uima-allas. Allasosasto sijaitsee keskellä hotellia isojen ikkunoiden reunustamana.

Jos et asu hotellissa, voit ostaa pääsylipun altaille. Aikuisten peruslippujen hinnat alkavat noin 20 eurosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Hilton Tallinn Park

Hilton-ketjun hotellissa on siisti ja tyylikäs aikuiseen makuun sopiva allasosasto, joka on osa Eforea Spa -hoitolaa. Muualla asuvat matkailijat voivat ostaa päivälippuja, joihin kuuluu saunojen, uima-altaan ja kuntosalin käyttö. Liput maksavat noin 30 euroa.

Hilton Tallinn Park ei sijaitse aivan suosituimpien alueiden sydämessä – vanhaankaupunkiin on noin 20 minuutin kävelymatka.

5. Radisson Collection Tallinn

Tallinnan uusimpiin luksushotelleihin kuuluva Radisson Collection Tallinn avattiin keväällä 2022. Hotellissa on vielä uutuuttaan kiiltävä allasosasto ja spa, josta saa myös erilaisia hoitoja.

Neljännestä kerroksesta löytyvän uima-altaan lisäksi vieraat voivat pulahtaa japanilaiseen altaaseen ja käyttää hotellin kolmea saunaa sekä kuntosalia.

6. Kalev Spa Hotel & Water Park

Jos haluat kuntouintiin sopivat puitteet, kokeile Kalev Spa & Water Parkia. Kylpylähotellin 50-metrinen uima-allas on Tallinnan keskustan suurin, ja siellä järjestetään muun muassa vesijumppatunteja.

Jo 60-luvulla valmistuneen uima-altaan ympärille suunniteltiin myöhemmin lomakeskus, joka avattiin vuonna 2006. Vesipuistossa on myös toinen uima-allas sekä vesiliukumäki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin asukkaat saavat käyttää vesipuiston palveluja ilman lisämaksua, mutta myös ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita lipun ostamalla.

7. Hotel L’Embitu

Vuonna 2020 avatusta Hotel L’Embitusta on tullut nopeasti yksi suomalaisten suosikeista Tallinnassa. Hotellissa on 12-metrinen uima-allas, 40-asteinen japanilainen allas sekä kylmäallas.

Iltakuuden jälkeen allasosasto rauhoitetaan vain yli 16-vuotiaille. Hotellin ulkopuolisille vieraille liput maksavat noin 23 euroa.

8. Nordic Hotel Forum

Hyvällä paikalla lähellä kaikkia Tallinnan nähtävyyksiä sijaitseva Nordic Hotel Forum on asiallinen kaikenlaisille matkailijoille sopiva hotelli, jossa on myös mukava allasosasto höyrysaunoineen ja kuntosaleineen.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevalla allasalueella ei tarjoilla alkoholijuomia. Altaalle voi ostaa lipun vaikka ei asuisikaan hotellissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

9. Radisson Blu Olümpia

Haluatko katsoa uima-altaalta maisemia? Radisson Blu Olümpia -hotellin allas löytyy rakennuksen 26. kerroksesta. Uima-allas sopii myös kuntouintiin, sillä se on 16 metrin pituinen.

Club 26 -kuntokeskukseen voi ostaa sisäänpääsyn, vaikka ei majoittuisikaan hotellissa. Lippu sisältää saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön.

10. Tallinn Viimsi Spa

Kunnon kylpylälomaa kaipaaville Viimsi Spa on tallinnalainen klassikko. Vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva hotelli sopii majapaikaksi erityisesti silloin, kun reissun päätarkoitus on lillua altaassa, nauttia kauneushoidoista ja ulkoilla.

Hotellista löytyy sekä vain yli 18-vuotiaille tarkoitettu kylpylä että lapsiperheille suunnattu Atlantis H20 -vesipuisto, joten kaiken ikäiset vieraat pysyvät tyytyväisinä.

11. Palace Hotel Tallinn

Lähellä vanhaakaupunkia sijaitseva Palace Hotel on tasokas majapaikka, jossa vieraiden käytössä on myös allasosasto.

Hotellin ovaalinmuotoisella altaalla on mittaa yhdeksän metriä, ja se sopii parhaiten rentoon pulikointiin, ei niinkään kuntouintiin. Allasosaston yhteydestä löytyy myös poreallas, saunat ja kuntosali.

12. Metropol Spa Hotel

Kätevällä paikalla sijaitseva Metropol Spa Hotel on lähellä kaikkea: satamaa, vanhaakaupunkia ja ostoskeskuksia. Telliskiveenkin on kävelymatka.

Hotellin toisessa kerroksessa on asiakkaille uima-allas porealtaineen ja allasbaareineen sekä spa-palveluja tilauksesta.

Lue myös: Miksi Tallinna on niin suosittu kylpyläkaupunki? Tästä syystä sinäkin suuntaat rentoutumaan juuri Viron pääkaupunkiin

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen?

Selitys yleiselle hotellitermille: mitä mannermainen aamiainen tarkoittaa?

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Lapsiperheen vinkit Tallinnaan

Lasten kanssa Tallinnassa – kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen matkaan

Kleopatran allas Turkissa

Yksi Turkin upeimmista uima-altaista on häkellyttävällä paikalla – kirkasta vettä ja 2000 vuotta vanhat rauniot

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja