Hyppää sisältöön

Lontoon parhaat hostellit – viisi vinkkiä

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 20.03.2014
Lontoossa majoitut edullisesti hostellissa - yöpymisessä säästetyt rahat voi käyttää kaupungin tutkimiseen. Rantapallon esittelyssä viisi hostellia Lontoossa.

Travel Joy Hostel

Pimlicon alueella sijaitseva Travel Joy Hostel sopii erityisesti matkailijoille, jotka haluavat tutustua uusiin ihmisiin matkan varrella. Hostellilla on runsaasti ohjelmaa kuten salsatunteja ja livemusiikkia. Myös iso baari on hyvä paikka solmia uusia ystävyyssuhteita.

Hostellissa yövyt mukavasti useamman ihmisen kanssa samassa dormissa tai matkakaverin kanssa omassa kahden hengen huoneessa. Aamiainen kuuluu hintaan, kuten myös vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hostellin ohi kulkee ympärivuorokautinen bussilinja, joka liikennöi päivisin kymmenen ja öisin kahdenkymmenen minuutin välein.

Travel Joy Hostel

Palmers Lodge Swiss Cottage

Lontoon West Endissä sijaitseva Palmers Lodge Swiss Cottage tarjoaa budjettimatkailijalle sopivan majapaikan. Hostelli on palkittu vuoden 2012-2013 parhaan asiakaspalvelun tittelillä.

Historiallisesti sisustettu majatalo on otollinen paikka tutustua uusiin ihmisiin yhteisissä oleskelutiloissa. Jokainen makuusali on sisustettu viktoriaanisen tyyliin ja vuoteiden eteen voi vetää verhon.

Hostellivieraille on tarjolla ilmainen aamiainen, ja langaton verkkoyhteys toimii yhteisissä tiloissa. Chapel-niminen baari palvelee joka ilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Swiss Cottagen metroasema sijaitsee 500 metrin päässä Palmers Lodgesta ja siitä on noin 10 minuutin mittainen matka Westminsterin historiallisille nähtävyyksille. Myös Camden Town on vain muutaman kilometrin päässä.

Palmers Lodge Swiss Cottage

Walrus Hostel

Walrus Hostel sijaitsee Lontoon suurimpien nähtävyyksien läheisyydessä. Keskeisellä sijainnilla on muitakin plussia: Lontoon värikkäästä yöelämästä on vaivatonta matkustaa myös yöaikaan Waterloon asemalle.

Hostellissa on päivittäin tarjolla arkinen aamiainen ja iltaisin baarista voi ostaa purtavaa ja virvokkeita. Yöpyminen tapahtuu makuusaleissa. Hostelli sijaitsee pienen ostoskadun Lower Marshin varrella, jossa on edullisia baareja, ravintoloita ja supermarket.

Walrus Hostel

Phoenix Hostel

Jos suunnittelet shoppailureissua Oxford Streetille tai haluat viettää aikaasi Camdenin hauskoissa pubeissa ja maailmankuuluilla markkinoilla, on Marylebonessa sijaitseva Phoenix Hostel mainio paikka yöpyä. Hostelli sijaitsee myös Hyde Parkin ja Regent Parkin kauniiden puistojen kupeessa.

Hostelli tarjoaa reppureissaajalle edullisia majapaikkoja aina 14 henkilön makuusalista kahden hengen huoneisiin. Hostellissa on lukolliset säilytyslokerot ja aamiainen on mahdollista nauttia pieneen lisähintaan. Ilmainen verkkoyhteys kuuluu jokaisen huoneen varusteluun, kuten jaetut kylpyhuoneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Phoenix Hostel

Queen Elizabeth Fulham

Kun kaipaat rauhallista majapaikkaa Lontoon keskustan läheisyydestä, on Fulhamin kaupunginosassa sijaitseva Queen Elizabeth -hostelli varteenotettava vaihtoehto. Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Thames-joki, jonka varrelta löytyvät Lontoon tunnetuimmat nähtävyydet kuten Big Ben ja London Eye.

Hostellissa majoitut edullisesti isoissa makuusaleissa. Lukollisista säilytyslokeroista ja aamiaisesta joutuu tosin pulittamaan muutaman punnan. Vain osassa kuuden hengen makuusaliessa toimii ilmainen verkkoyhteys.

Queen Elizabeth Fulham

Teksti: Sara Laakkonen
Kuva: Visit Britain

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Lontoo, Iso-Britannia

Lontoon parhaat nähtävyydet – 25 vinkkiä, joiden joukosta löydät tekemistä lomalle

Lontoo, Iso-Britannia

Lasten kanssa Lontooseen – 7 vinkkiä onnistuneeseen lomaan

Sky Garden, Lontoo

Onko tässä Lontoon paras näköalapaikka? Näe upeat maisemat ilmaiseksi!

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja