Millaisissa oloissa lentokoneruoka valmistuu? Tältä näyttää Turkish Airlinesin keittiössä
Keittiössä tehdään tarkkaa käsityötä
Jokaisella matkailijalla on mielipiteensä lentokoneruoasta. Erot reittien ja lentoyhtiöiden välillä voivat olla valtavia: joskus tarjolle tulee vain kuiva voileipä, joskus ravintolaruoan tasoinen ateria.
Turkkilaisen Turkish Airlines -lentoyhtiön ruoka valmistetaan Istanbulissa Ataturkin lentokentän läheisyydessä sijaitsevan Turkish DO & CO -cateringin tuotantotiloissa.
Skytraxin useita kertoja putkeen Euroopan parhaana lentoyhtiönä palkitsema Turkish Airlines tunnetaan erityisesti ruoastaan – kyseessä on yksi nykyisin jo harvinaiseksi käyneistä lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat myös economy-luokassa kokonaisen aterian ruokajuomineen.
Katso kuvasarja Turkish Airlinesin keittiöistä, missä lentokoneruoka valmistuu hämmästyttävällä pieteetillä sekä tarkkuudella: hedelmät kuoritaan, leivokset asetellaan ja jopa raviolit pyöritellään tarkasti käsin.
Kurkistus kulisseihin – näin valmistuu lentokoneruoka
Teksti: Inka Khanji ja Riikka Krenn
Kuvat: Inka Khanji
Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää