Hyppää sisältöön

Onko tämä risteily unelmien täyttymys vai pahin painajainen? Laivassa 141 päivää, vierailu 35 maassa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 29.11.2016
Yhden ainutlaatuisen risteilyn aikana on mahdollista nähdä suosittuja matkakohteita viideltä eri mantereelta.

Maailman ympäri risteillen

Vuoden 2017 joulukuussa risteilyjä järjestävä Viking Cruises -yhtiö tarjoaa mahdollisuuden osallistua ainutlaatuiselle risteilymatkalle.

Yhdysvaltojen Miamista alkava risteily kiertää maailman ympäri vieraillen kaikkiaan viidellä mantereella ja 35 eri maassa. Kokonaisuudessaan risteily kestää huikeat 141 päivää ja matkan päätepiste on Lontoossa. Risteilylle voi lähteä myös Los Angelesista, jolloin matkalle kertyy pituutta 120 päivää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Risteilymatkustajat pääsevät yhden matkan aikana vierailemaan lukuisissa eksoottisissa matkakohteissa, sillä alus pysähtyy esimerkiksi Kuubassa, Tahitilla, Bangkokissa ja Sydneyssä. Monissa suosituissa kohteissa pysähdytään useammaksi päiväksi, jolloin matkustajilla on aikaa tutustua niihin paremmin.

Viking Cruises -yhtiön ensimmäinen maailmanympärimatka risteillään uudella Viking Sun -aluksella, jonka kyytiin mahtuu 930 matkustajaa. Useita kuukausia kestävällä risteilyllä matkustajia viihdyttävät esimerkiksi aluksen kylpyläosasto, uima-altaat ja lukuisat ravintolat. Ohjelmaa on tarjolla aina musiikkiesityksistä ruoanlaittokursseihin, joissa opetellaan valmistamaan matkan aikana vierailtujen kohteiden paikallisia ruokia.

Lähde: Viking Cruise
Kuva: Flickr/Timo

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tämä ylellinen alus houkuttelee risteilylomalle – esittelyssä hulppea Celebrity Edge

Ota kaikki irti risteilyn kiinnostavista kohteista – neljä syytä osallistua laivayhtiön järjestämille retkille

Celebrity Silhouette

Kurkista sisään hulppeaan risteilyalukseen – tältä näyttää Celebrity Silhouette

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja