Hyppää sisältöön

Haaveiletko luksusristeilystä? Näillä laivoilla pääset nauttimaan viiden tähden laivamatkasta

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 18.05.2017
Mikäli kaipaat lomaasi luksusta ja helppoutta, mutta haluat kuitenkin kokea yhden matkan aikana usean kohteen, on luksusristeily mainio valinta. Katso suositukset laivoista ja lähde onnistuneelle risteilylle!

Valitse itsellesi parhaiten sopiva laiva

Risteily on loistava tapa nauttia viiden tähden palvelusta ja rentoutua luksussviitissä samalla tutustuen eksoottisiin ja kiinnostaviin kohteisiin. Täydellistä lomaa tavoittelevan matkailijan kannattaa kuitenkin valita laiva tarkoin, jotta saa varmasti haluamansa palvelut, suosittelevat risteilyasiantuntijat.

– Regent Seven Seas Cruises -varustamon laivat on valittu useimmin maailman laadukkaimmiksi risteilytuotteiksi. Risteilyt ovat aina more Inclusive eli normaalin all inclusiven lisäksi hinnat sisältävät myös esimerkiksi retket eri satamakohteissa sekä internetin käytön laivalla. Laivalla tarjottu ruoka on erinomaista ja raaka-aineet myös sen mukaiset. Henkilökohtainen palvelu on huomaamatonta ja asiakkaille jää tunne, että laivan henkilökunta osaa lukea heidän ajatuksensa, Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija Petri Sirén kuvailee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hyvä vaihtoehto Regent Seven Seas Cruises -varustamolle on Sirénin mukaan myös Silversea-varustamo, jonka laivoilla kaikki hytit ovat kokoluokaltaan sviittejä, minkä lisäksi matkustajien käytössä on henkilökohtainen hovimestari valmiina toteuttamaan asiakkaiden erikoisimmatkin toiveet.

Myös Loistoristeilyjen Raimo Kukkonen suosittelee Silversea-varustamoa.

– Silversea sekä Seabourn tarjoaa ultraluksusta laivoillaan, joiden koko sijoittuu valtamerialusten ja pienten risteilyalusten välille. Tällaisilla aluksilla on tavallisesti tilaa 100–600 matkustajalle laivaa kohden. Näitä varustamoja arvostetaan erityisesti yksilöllisten ja eleganttien sviittiensä, kaiken sisältävän all inclusive -hinnoittelunsa ja vieraanvaraisuutensa ansiosta. Silversea ja Seabourn Cruises ovat oikeita valintoja heille jotka vaativat ylellisyyttä, haluavat vain kaikkein parasta ja ovat valmiita maksamaan siitä, sanoo Kukkonen.

Risteilyasiantuntijoiden mukaan laivan valinta on usein jopa reittivalintaa tärkeämpää sopivan risteilyn löytämiseksi, joten eri vaihtoehtoihin on syytä tutustua tarkasti ennen matkan varaamista.

>> Löydä itsellesi parhaiten sopiva luksusristeily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Silversea

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tämä ylellinen alus houkuttelee risteilylomalle – esittelyssä hulppea Celebrity Edge

Regent Suite, Seven Seas Splendour

Ökyrikkaiden luksussviitti jättää sanattomaksi – tältä näyttää maailman suurin luksusristeilijän sviitti

Ota kaikki irti risteilyn kiinnostavista kohteista – neljä syytä osallistua laivayhtiön järjestämille retkille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja