Hyppää sisältöön

Katso Viking Linen erikoisristeilyt kesälle 2021 – uusina kohteina Riika ja Visby

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 01.02.2021
Viking Linen M/S Gabriella risteilee kesällä 2021 Helsingistä Riikaan ja Visbyhyn.

Erikoisristeilyjä kolmeen kesäkaupunkiin

Laivayhtiö Viking Line järjestää tulevana kesänä erikoisristeilyjä Latvian pääkaupunkiin Riikaan ja Gotlannin saarella sijaitsevaan Visbyhyn. Risteilyt tehdään Helsingistä M/S Gabriella -laivalla.

Riikaan järjestetään kesällä yhteensä kolme risteilyä, joiden päivämäärät ovat 28.6., 2.7. ja 3.8. Laiva lähtee Helsingistä aina klo 15.30 ja Riikaan saavutaan seuraavana aamuna klo 9.30. Paluumatkalle lähtö on klo 17.30, joten matkustajilla jää kokonainen päivä aikaa Riiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Riika on kaunis kesäkaupunki, joka tunnetaan erityisesti upeasta arkkitehtuurista. Kaupungissa on myös mainio ravintolatarjonta sekä kattavasti ostosmahdollisuuksia. Tästä jutusta voit lukea, mitä kaikkea Riiassa ehtii tehdä yhdessä päivässä.

Visbyhyn Viking Line tekee erikoisristeilyt 18.6. ja 18.7. Gotlanti tunnetaan esimerkiksi kauniista luonnosta ja kiehtovasta historiasta, ja mukaan risteilylle voi ottaa oman auton tai polkupyörän, jolla voi kierrellä saarta omaan tahtiin. Visbyn-risteilyillä lähtö Helsingistä on klo 16 ja perille laiva saapuu seuraavana aamuna klo 9. Paluumatkalla laiva pysähtyy Maarianhaminassa.

Erikoisristelyjen hintaan kuuluu aina yksi illallinen ja yksi aamiainen. Molempiin risteilykohteisiin voi ostaa myös lisämaksusta retkiä.

Riian ja Visbyn lisäksi Gabriella risteilee kesällä myös kahdesti Maarianhaminaan. 30.6. ja 7.8. järjestettävillä risteilyillä matkustajilla on päivä aikaa nauttia Maarianhaminasta tai tutustua laajemmin Ahvenanmaahan.

Viking Linen laivoilla ja terminaaleissa on panostettu toimenpiteisiin, joilla huolehditaan niin matkustajien kuin työntekijöiden turvallisuudesta. Laivoilla on esimerkiksi tehostettu siivousta ja rajoitettu matkustajamääriä. Yhtiön toimenpiteitä on arvioinut myös DNV GL, joka on johtava toimija arviointi- ja sertifiointialla. Viking Line sai ensimmäisenä varustamona maailmassa DNV GL:n My Care -verifioinnin, joka kattaa kaikki yhtiön laivat ja terminaalit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Viking Line
Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Visby, Gotlanti

Tallink Silja tuo ensi kesälle kahdeksan erikoisristeilyä Visbyhyn

Riian nähtävyydet

Riikaan pääsee edullisesti ympäri vuoden – kaupungin 20 parasta nähtävyyttä

Via Baltican reitin parhaat palat

Via Baltican kiinnostavimmat paikat – 8 syytä lähteä legendaariselle automatkalle

Riika, Latvia

Edullinen ja lähellä: viisi vinkkiä kaupunkilomailijan Riikaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja