Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Silja Serenade risteilee kesällä 2020 Helsingistä Riikaan – Tallink Silja avaa uuden laivareitin kesäkuussa

Shutterstock artikkelin kuva
Risteilymatkat
Tallink Silja aloittaa kesäkuussa 2020 risteilyt Helsingistä Riikaan Silja Serenade -aluksella.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 05.06.2020
facebook   whatsapp

Kesäristeilyjä Riikaan

Itämeren suurimpiin laivayhtiöihin kuuluva Tallink Silja avaa kesän 2020 ajaksi laivareitin Helsingistä Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Reittiä liikennöidään 26.6.–15.8.2020.

Helsinki–Tukholma-reitiltä tuttu Silja Serenade alkaa operoida uudella Riian-reitillä ja lähtöjä on Helsingistä joka toinen päivä. Risteilyt lähtevät Helsingin Olympiaterminaalista klo 16 iltapäivällä ja saapuvat Riikaan 10.30 seuraavana aamuna. Klo 16.30 laiva lähtee takaisin kohti Helsinkiä.

Uuden reitin myötä matkustajat voivat vierailla kaupungissa Päivä Riiassa -risteilyllä, jolloin kaupunkiin tutustumiseen on aikaa muutama tunti. Laivalla on mahdollista tehdä myös reittimatkoja, jos haluaa viipyä kaupungissa pidempään. Tallink Siljan kautta matkustajat voivat hankkia myös hotellipaketteja, joihin sisältyy yöpyminen Tallink Hotel Rigassa.

Riika on helppo ja kiinnostava kaupunkikohde, joka tunnetaan esimerkiksi kauniista jokimaisemista, upeasta arkkitehtuurista, edullisesta hintatasosta ja mainioista ravintoloista. Pienehkön koonsa vuoksi kaupungista ehtii nähdä paljon jo lyhyessä ajassa, mutta kiinnostavaa tekemistä riittää myös pidemmälle reissulle.

Lähde: Tallink Silja
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.