Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Vau, mitä rantaparatiiseja! Näitä kohteita on hankala vastustaa – katso kuvat

Shutterstock artikkelin kuva
Rantalomat
Kukapa ei olisi joskus haaveillut lomasta valkoisen hiekan, turkoosin meriveden ja vehreiden palmujen värittämissä maisemissa? Malediivit, Seychellit ja Mauritius tarjoavat puitteet unelmien rantalomalle!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 30.10.2019
facebook   whatsapp

1. Malediivit

Malediivien saariryhmän kohteissa riittää valkoista hiekkaa ja turkoosia merivettä. Kauniit rannat, tasokkaat hotellit ja trooppinen ilmasto ovatkin tehneet Malediiveista suositun matkakohteen. Rennon rantalomailun lisäksi Maleviideilla voi harrastaa monipuolisesti vesiurheilua, kuten snorklausta ja sukeltamista.

Malediivit koostuvat yli tuhannesta saaresta ja atollista, joten monet luksushotellit sijaitsevat omilla yksityissaarilla. Malediivien pääkaupunkiin Maleen lentoyhteyksiä tarjoavat esimerkiksi Turkish Airlines ja Qatar Airways, joten Suomesta paratiisirannoille pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla.

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

2. Seychellit

Seychellien trooppinen saariryhmä tunnetaan erityisesti häämatkailijoiden ja pariskuntien suosikkikohteena. Saaret tarjoavat tasokkaat puitteet rentoihin rantapäiviin, mutta Seychelleillä onnistuu myös aktiviilomailu, sillä saarella voi harrastaa esimerkiksi surffausta.

Seychelleille ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta palmujen ja turkoosin veden värittämiin rantamaisemiin pääsee helposti yhden vaihdon kautta. Saaren majoitustarjonta koostuu pääasiassa luksushotelleista, mutta myös edullisia majapaikkoja on saatavilla jonkin verran.

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

3. Mauritius

Madagaskarin itäpuolella sijaitseva Mauritius on pieni ja idyllinen paratiisisaari. Ihanat hiekkarannat, aurinkoinen sää ja monipuoliset palvelut houkuttelevat viettämään rantalomaa Mauritiukselle. Saarelta löytyy puitteet myös romanttiseen lomailuun.

Mauritiuksen rannoille järjestetään Suomesta pakettimatkoja, ja kohde on suosittu erityisesti talvikaudella. Saarelle voi matkustaa myös omatoimisesti reittilennoilla esimerkiksi Euroopan suurkaupunkien kautta.

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

>> Lue myös: Malediivien upeat uima-altaat – nämä kuvat saavat haaveilemaan lomasta

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.