Hyppää sisältöön

Vau, mitä rantaparatiiseja! Näitä kohteita on hankala vastustaa – katso kuvat

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 30.10.2019
Kukapa ei olisi joskus haaveillut lomasta valkoisen hiekan, turkoosin meriveden ja vehreiden palmujen värittämissä maisemissa? Malediivit, Seychellit ja Mauritius tarjoavat puitteet unelmien rantalomalle!

1. Malediivit

Malediivien saariryhmän kohteissa riittää valkoista hiekkaa ja turkoosia merivettä. Kauniit rannat, tasokkaat hotellit ja trooppinen ilmasto ovatkin tehneet Malediiveista suositun matkakohteen. Rennon rantalomailun lisäksi Maleviideilla voi harrastaa monipuolisesti vesiurheilua, kuten snorklausta ja sukeltamista.

Malediivit koostuvat yli tuhannesta saaresta ja atollista, joten monet luksushotellit sijaitsevat omilla yksityissaarilla. Malediivien pääkaupunkiin Maleen lentoyhteyksiä tarjoavat esimerkiksi Turkish Airlines ja Qatar Airways, joten Suomesta paratiisirannoille pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

2. Seychellit

Seychellien trooppinen saariryhmä tunnetaan erityisesti häämatkailijoiden ja pariskuntien suosikkikohteena. Saaret tarjoavat tasokkaat puitteet rentoihin rantapäiviin, mutta Seychelleillä onnistuu myös aktiviilomailu, sillä saarella voi harrastaa esimerkiksi surffausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seychelleille ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta palmujen ja turkoosin veden värittämiin rantamaisemiin pääsee helposti yhden vaihdon kautta. Saaren majoitustarjonta koostuu pääasiassa luksushotelleista, mutta myös edullisia majapaikkoja on saatavilla jonkin verran.

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

3. Mauritius

Madagaskarin itäpuolella sijaitseva Mauritius on pieni ja idyllinen paratiisisaari. Ihanat hiekkarannat, aurinkoinen sää ja monipuoliset palvelut houkuttelevat viettämään rantalomaa Mauritiukselle. Saarelta löytyy puitteet myös romanttiseen lomailuun.

Mauritiuksen rannoille järjestetään Suomesta pakettimatkoja, ja kohde on suosittu erityisesti talvikaudella. Saarelle voi matkustaa myös omatoimisesti reittilennoilla esimerkiksi Euroopan suurkaupunkien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

Paratiisirannat

>> Lue myös: Malediivien upeat uima-altaat – nämä kuvat saavat haaveilemaan lomasta

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock ja Istockphoto

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Sukellus Seychelleillä

Seychellien parhaat aktiviteetit – lomaparatiisi on muutakin kuin rantoja

Mauritius

Eksoottinen rantaparatiisi on koettava kerran elämässä – onnistunut loma Mauritiuksella

Malediivit

Seitsemän maailmanluokan rantakohdetta talvilomallesi – joko tunnet nämä kaikki?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja