hero taustakuva

Luulitko, ettei hotellin uima-allas voi enää yllättää? Katso mitä kaikkea tästä paratiisista löytyy

Six Senses Hotels, Resorts & Spas artikkelin kuva
Hotellit
Seychellien luksushotellissa valinta rannan ja uima-altaiden välillä on vaikea.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 08.04.2019
facebook   whatsapp

Omaa rauhaa persoonallisilla uima-altailla

Uima-altaista on tullut luksushotelleissa todellista kilpavarustelua, jolla pyritään erottumaan joukosta ja houkuttelemaan matkailijoita. Mereen sulautuvien infinity pool -altaiden lisäksi myös lasipohjat ja akvaariomaiset lasireunat näkyvät hotellien allastrendeissä.

Seychellien rantaparatiisissa sijaitsevassa Six Senses -luksusketjun hotellissa altaat ovat harvinaisen tyylikkäitä. Isoja allasosastoja ei täältä löydy, vaan sen sijaan kaikissa huviloissa on omat uima-altaat.

Iloisin yllätys odottaa useamman makuuhuoneen villan varaavia matkailijoita: huvilan alemmassa kerroksessa saadaan nauttia yläkerroksen uima-altaan lasipohjasta. Ja uimarit pääsevät puolestaan tiirailemaan altaasta käsin mitä alakerrassa tapahtuu.

Hotelli sijaitsee yksityisellä Félicitén saarella, joka näyttää hauskalta muhkeine granaattikivineen. Spa-osastoon kuuluu kivisen maaston keskelle rakennettu uima-allas, josta on luonnollisesti merinäköala.

Vuonna 2016 avatun hotellin on suunnitellut brittiläinen arkkitehtitoimisto. Hotellin mukaan perinteisiä paikallisia rakennusmateriaaleja käytettiin siten, että huvilat sulautuisivat mahdollisimman hyvin ympäröivään luontoon.

Upeiden maisemien lisäksi myös hotellin hinta voi nostaa palan kurkkuun: allashuviloiden yökohtaiset hinnat alkavat yli tuhannesta eurosta.

Katso alta matkailijoiden jakamia kuvia uima-altaista!

Lue myös: Kymmenen syytä valita seuraavan lomasi kohteeksi Seychellit

Lähde: Six Senses Zil Pasyon
Kuvat: Six Senses Hotels, Resorts & Spas ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.