Kuva: Six Senses Hotels, Resorts & Spas
Seychellien luksushotellit

Luulitko, ettei hotellin uima-allas voi enää yllättää? Katso mitä kaikkea tästä paratiisista löytyy

Seychellien luksushotellissa valinta rannan ja uima-altaiden välillä on vaikea.

Omaa rauhaa persoonallisilla uima-altailla

Uima-altaista on tullut luksushotelleissa todellista kilpavarustelua, jolla pyritään erottumaan joukosta ja houkuttelemaan matkailijoita. Mereen sulautuvien infinity pool -altaiden lisäksi myös lasipohjat ja akvaariomaiset lasireunat näkyvät hotellien allastrendeissä.

Seychellien rantaparatiisissa sijaitsevassa Six Senses -luksusketjun hotellissa altaat ovat harvinaisen tyylikkäitä. Isoja allasosastoja ei täältä löydy, vaan sen sijaan kaikissa huviloissa on omat uima-altaat.

Iloisin yllätys odottaa useamman makuuhuoneen villan varaavia matkailijoita: huvilan alemmassa kerroksessa saadaan nauttia yläkerroksen uima-altaan lasipohjasta. Ja uimarit pääsevät puolestaan tiirailemaan altaasta käsin mitä alakerrassa tapahtuu.

Hotelli sijaitsee yksityisellä Félicitén saarella, joka näyttää hauskalta muhkeine granaattikivineen. Spa-osastoon kuuluu kivisen maaston keskelle rakennettu uima-allas, josta on luonnollisesti merinäköala.

Vuonna 2016 avatun hotellin on suunnitellut brittiläinen arkkitehtitoimisto. Hotellin mukaan perinteisiä paikallisia rakennusmateriaaleja käytettiin siten, että huvilat sulautuisivat mahdollisimman hyvin ympäröivään luontoon.

Upeiden maisemien lisäksi myös hotellin hinta voi nostaa palan kurkkuun: allashuviloiden yökohtaiset hinnat alkavat yli tuhannesta eurosta.

Katso alta matkailijoiden jakamia kuvia uima-altaista!

Lue myös: Kymmenen syytä valita seuraavan lomasi kohteeksi Seychellit

Lähde: Six Senses Zil Pasyon
Kuvat: Six Senses Hotels, Resorts & Spas ja Instagram

Päivitetty: 8.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia