Kuva: Minor Hotels
Malediivit

Malediivien upeat uima-altaat – nämä kuvat saavat haaveilemaan lomasta

Vaaleahiekkaisten paratiisirantojen lisäksi Malediiveilla voi nauttia lomapäivistä toinen toistaan upeimmilla allasalueilla. Katso tästä kuvat kolmesta hulppeasta uima-altaasta!

1. Anantara Dhigu Maldives Resort

Anantara Dhigu Maldives Resort -hotelli sijaitsee Dhigufinolhun saarella noin 35 minuutin venematkan päässä Malediivien pääkaupungin Malen lentokentältä. Hotellissa majoitutaan huviloissa, joissa kaikissa on oma käynti rannalle ja osassa myös oma uima-allas.

Hotellin palmujen ympäröimä allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa, joten aurinkotuoleilta aukeaa upea turkoosin meriveden täyttämä maisema. Hotelli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa vesiurheilua, kuten sukeltamista, ja lomapäivinä voi rentoutua myös vaikkapa spa-osaston hoidoissa.

MalediivitKuva: Minor Hotels

MalediivitKuva: Minor Hotels

MalediivitKuva: Minor Hotels

2. Jumeirah Vittaveli

Jumeirah Vittaveli -hotellin kaikissa huviloissa on oma uima-allas ja todellisesta luksuslomasta haaveilevat voivat majoittua myös veden päälle rakennetuissa huviloissa, joiden terasseilta pääsee pulahtamaan suoraan turkoosiin meriveteen.

Huviloiden omien uima-altaiden lisäksi hotellissa on rannalle rakennettu viihtyisä allas-alue, joka on myös mainio paikka katsella upeita auringonlaskuja. Noin 20 minuutin venematkan päässä Malesta sijaitseva hotelli sopii myös lapsiperheille, sillä sieltä löytyy perheille oma uima-allasalue sekä lasten leikkikerho.

MalediivitKuva: Jumeirah Group

MalediivitKuva: Jumeirah Group

MalediivitKuva: Jumeirah Group

3. One&Only Reethi Rah

Noin 45 minuutin venematkan päässä Malesta pohjoiseen sijaitseva One&Only Reethi Rah -hotelli on todellinen rantalomailijan paratiisi, sillä saarella on yhteensä 12 rantaa, joilla viettää lomapäiviä.

Hotellissa on myös useita uima-altaita, joista upein on yli 30 metriä pitkä, rannalta turkoosin meriveden päälle levittäytyvä Serenity-allas. Uima-allas, jonka keskeltä löytyy poreallas, on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Hotellissa on myös ainoastaan lapsille tarkoitettu uima-allas sekä perheille suunnattu allasalue.

MalediivitKuva: OneAndOnly Reethi Rah

MalediivitKuva: OneAndOnly Reethi Rah

MalediivitKuva: OneAndOnly Reethi Rah

>> Lue myös: Unelmaloma Malediiveilla – kolme hulppeaa hotellivinkkiä

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Minor Hotels, Jumeirah Group, One&Only Reethi Rah

Päivitetty: 10.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia