Hyppää sisältöön

Malediivien upeat uima-altaat – nämä kuvat saavat haaveilemaan lomasta

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 10.02.2018
Vaaleahiekkaisten paratiisirantojen lisäksi Malediiveilla voi nauttia lomapäivistä toinen toistaan upeimmilla allasalueilla. Katso tästä kuvat kolmesta hulppeasta uima-altaasta!

1. Anantara Dhigu Maldives Resort

Anantara Dhigu Maldives Resort -hotelli sijaitsee Dhigufinolhun saarella noin 35 minuutin venematkan päässä Malediivien pääkaupungin Malen lentokentältä. Hotellissa majoitutaan huviloissa, joissa kaikissa on oma käynti rannalle ja osassa myös oma uima-allas.

Hotellin palmujen ympäröimä allasalue sijaitsee aivan rannan tuntumassa, joten aurinkotuoleilta aukeaa upea turkoosin meriveden täyttämä maisema. Hotelli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa vesiurheilua, kuten sukeltamista, ja lomapäivinä voi rentoutua myös vaikkapa spa-osaston hoidoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malediivit

Malediivit

Malediivit

2. Jumeirah Vittaveli

Jumeirah Vittaveli -hotellin kaikissa huviloissa on oma uima-allas ja todellisesta luksuslomasta haaveilevat voivat majoittua myös veden päälle rakennetuissa huviloissa, joiden terasseilta pääsee pulahtamaan suoraan turkoosiin meriveteen.

Huviloiden omien uima-altaiden lisäksi hotellissa on rannalle rakennettu viihtyisä allas-alue, joka on myös mainio paikka katsella upeita auringonlaskuja. Noin 20 minuutin venematkan päässä Malesta sijaitseva hotelli sopii myös lapsiperheille, sillä sieltä löytyy perheille oma uima-allasalue sekä lasten leikkikerho.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malediivit

Malediivit

Malediivit

3. One&Only Reethi Rah

Noin 45 minuutin venematkan päässä Malesta pohjoiseen sijaitseva One&Only Reethi Rah -hotelli on todellinen rantalomailijan paratiisi, sillä saarella on yhteensä 12 rantaa, joilla viettää lomapäiviä.

Hotellissa on myös useita uima-altaita, joista upein on yli 30 metriä pitkä, rannalta turkoosin meriveden päälle levittäytyvä Serenity-allas. Uima-allas, jonka keskeltä löytyy poreallas, on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Hotellissa on myös ainoastaan lapsille tarkoitettu uima-allas sekä perheille suunnattu allasalue.

Malediivit

Malediivit

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malediivit

>> Lue myös: Unelmaloma Malediiveilla – kolme hulppeaa hotellivinkkiä

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Minor Hotels, Jumeirah Group, One&Only Reethi Rah

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kleopatran allas Turkissa

Yksi Turkin upeimmista uima-altaista on häkellyttävällä paikalla – kirkasta vettä ja 2000 vuotta vanhat rauniot

Maailman syvin uima-allas Dubaissa

Tältä näyttää maailman syvin uima-allas – 60 metrin pudotus pohjalle

Tallinnan hotellit, joissa on uima-allas

Tallinnan parhaat uima-altaat – 12 hotellia, joissa pääset uimaan

Tukholma, Ruotsi

Tästä et tiennyt! Tukholman yllättävin uima-allas on avoinna kaikille – piilossa keskellä vanhaakaupunkia

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja