Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tämän hotellin uima-allas on kuin trooppisesta sadusta – näyttää sulautuvan mereen

Velassaru Maldives artikkelin kuva
Rantalomat
Luksushotellin uima-allas korallisaarella saa haaveilemaan lomasta tropiikissa.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 21.01.2019
facebook   whatsapp

Turkoosia vettä niin kauas kuin silmä kantaa

Matkakuumetta voi hoitaa ainakin todellisuuspaolla – miltä näyttäisi esimerkiksi tämä Malediiveilla sijaitseva hulppea uima-allas?

Puitteet ovat kunnossa: hotelli Velassaru sijaitsee omalla yksityisellä korallisaarellaan Intian valtameren turkooseissa maisemissa. Saarelle on Malén lentokentältä noin puolen tunnin matka pikaveneellä.

Hotellin infinity pool on rakennettu lähelle vesirajaa siten, että allas ja meri näyttävät sulautuvan yhteen. Jo altaaseen astuessaan uimari tuntee kävelevänsä altaan sijasta mereen.

Ei olekaan ihme, että esimerkiksi matkailusivusto TripAdvisor on listannut Velassarun infinity poolin maailman upeimpien hotellialtaiden joukkoon.

Resort-hotelli tarjoaa asiakkailleen majoitusta villoissa ja bungaloweissa, joista osa sijaitsee veden päällä omine uima-altaineen.

Tähän kohteeseen ei tulla kulttuurinähtävyyksien tai kaupunkikokemusten perässä, vaan rauhoittumaan ja rentoutumaan. Yksityissaarella oma rauha on taattu ja kiirettä tai stressiä ei tarvitse pelätä. Paikan aktiviteetit rajoittuvat pitkälti vesilajeihin kuten sukellukseen, snorklaukseen ja kalastukseen.

Uima-allas Velassarun hotellin korallisaarella
Erotatko meren ja uima-altaan?
Infinity pool Malediiveilla
Uitko mieluummin altaassa vai meressä? Välimatka ei ole pitkä.

Infinity poolin lisäksi Velassarussa on yhtä houkutteleva spa-allas. Lomakuumeisen matkailijan ei ole vaikea nähdä itseään näissä maisemissa.

Spa-allas Velassarun hotellissa Malediiveilla
Tämä allas ei näyttäisi pahalta omissakaan lomakuvissa.

Lähde ja kuvat: Velassaru Maldives

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.