Hyppää sisältöön

Tämä suosittu lomakohde tunnetaan turisteja kaatavista gigoloista – väittävät tietävänsä, mitä nainen haluaa

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 08.05.2017
Balin Kuta Beachilla lomailevat naiset eivät voi välttyä huomaamasta paikallisia gigoloja.

Gigolojen ranta Balilla

Indonesiassa sijaitseva Bali on suomalaistenkin keskuudessa suosiotaan jatkuvasti nostava lomasaari, jolle saavutaan rantojen, surffauksen ja paikallisen kulttuurin perässä.

Balin Kuta Beach on paikka, joka ei ehkä voita palkintoja saaren kauneimpana lomakohteena, mutta jossa useimmat matkailijat poikkeavat ainakin ohikulkumatkalla. Lentokentän kupeessa sijaitseva Kuta Beach tunnetaan yöelämästään, turistien täyttämistä rannoista, länsimaisista ketjuista – ja paikallisista gigoloista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gigolot ovat Balilla niin kuuluisa käsite, että heillä on jopa oma lempinimensä: Kuta Beach Boys tai Kuta Cowboys. Kyseessä ovat nuoret, hyvännäköiset ja lihaksikkaat paikalliset miehet, jotka parveilevat rannoilla naisia viihdyttäen.

Australialainen uutissivusto News.com.au vieraili Kuta Beachilla jututtamassa rantapoikia. Nuorten miesten mukaan suurin osa heidän naisistaan tulee Australiasta, Japanista, Koreasta tai Venäjältä. Aasialaisnaisia houkuttelee erityisesti mahdollisuus tasavertaisuuteen miehen kanssa – asia, joka kotimaassa saattaa olla lähes mahdotonta saavuttaa.

– Naiset haluavat olla kanssamme, koska kohtelemme heitä hyvin. Kysymme naisilta mitä he haluavat ja annamme heille sen. Pidän seksistä länsimaisten naisten kanssa, koska he ovat villimpiä, kertoo Brown Sugar -nimellä itsensä esittelevä 21-vuotias rantapoika.

Näin gigolo hurmaa naisen

Kuta Beachin rantapojat voivat toimia kahdella tavalla: hauskanpitoa silloin tällöin etsien tai ammattimaisesti. Joskus nuorukaiset ottavat palkkansa illallisten, lahjojen ja seksin muodossa, mutta ammattimaiset seuralaisina toimivat miehet laskuttavat naisia palveluistaan. Miesten mukaan naiset haluavat paljon muutakin kuin seksiä: esimerkiksi avecin tilaisuuksiin, hierontaa, huomiota ja seuraa.

Osa miehistä tarjoaa palvelujaan avoimesti verkossa tai esimerkiksi sosiaalisen median kautta. 27-vuotias Steven kertoo asiakkaidensa olevansa pääasiassa 22–40-vuotiaita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Miesten pitäisi oppia ymmärtämään, mitä naiset tarvitsevat ja kohdeltava heitä kunnioittavasti. Kyse ei ole pelkästä seksistä. Naisten sydänten ja sielujen koskettaminen on oma taiteenlajinsa, kuvailee Steven.

Yleisen harhaluulon mukaan rantapoikien palveluita käyttävät naiset, jotka eivät onnistu löytämään miesseuraa omasta kotimaastaan. News.com.au kertoo epätoivoisen sinkkunaisen olevan aikansa elänyt myytti. Monet rantapoikien seuraan hakeutuvat ovat kiireisiä uranaisia, jotka eivät ehdi treffailla tavallisessa arjessa. Monet ovat nuoria ja hyvännäköisiä. Toisinaan naisia miellyttää tapa, jolla nuorukaiset osoittavat huomiota.

– Balilla miehet ovat paljon huomaavaisempia. He kohtelevat naisia kunnioittavammin ja hellemmin kuin australialaiset miehet, kertoo sivuston haastattelema nuori australialaisnainen.

Ilmiö ei ole ongelmaton

Onko kyseessä sitten pelkkä harmiton hauskanpito? Kyllä ja ei. Tiuhaan tahtiin vaihtuvat seksikumppanit tuovat mukanaa myös ongelmia – esimerkiksi HIV-riskin. Denpasarissa HIV-torjunnan parissa työskentelevä asiantuntija Emily Perry kertoo miespuolisten gigolojen olevan yksi Balin pääasiallisista ongelmaryhmistä.

– Lomalla ihmiset ottavat riskejä, joita eivät välttämättä edes harkitsisi ottavansa kotona. Se voi olla mitä tahansa suojaamattomasta seksistä moottoripyörällä ajamiseen ilman kypärää. Vastaanotolleni tulee paljon länsimaisia naisia, jotka katuvat edellisenä yönä tekemiään asioita, kertoo Perry.

Bali ei ole ainoa lomakohde, joka tunnetaan naisten hurmaamiseen keskittyvistä gigoloista. Samanlainen toiminta on yleinen näky myös esimerkiksi Gambiassa, Jamaikalla ja Senegalissa.

News.com.au ei malttanut olla kysymättä Kutan rantapojilta siitä, miten nämä kilpailevat muiden kansallisuuksien kanssa, joiden miehet tunnetaan yleisen stereotypian mukaan hyvin varusteltuina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Se ei yksin tee naista onnelliseksi, että mies on hyvin varusteltu. Naiset haluavat romantiikkaa ja seuraa.

Lähde: News.com.au
Kuva: iStockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Turistien tyypilliset mokat Balilla

Varo näitä Balilla – 6 tyypillistä mokaa, joihin turistien on helppo sortua

Balilainen ruoka

Joko tiedät, millaista ruokaa Balilla syödään? 5 suosittua annosta

Suomalainen hotelli Thaimaassa

Tällaisia ovat suomalaiset hotellit tropiikissa – nimet herättävät huomion Thaimaassa, Balilla ja Meksikossa

Balin tyypilliset juomat

Mitä Balilla juodaan? 6 paikallista suosikkia – katso kuinka montaa olet maistanut

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja