Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Näin onnistuu kylpylämatka Krakovassa – kolme vinkkiä rentouttavaan lomaan

Istockphoto artikkelin kuva
Puolan edullinen hintataso tekee Krakovasta mainion kylpylälomakohteen. Katso vinkit ja lähde rentoutumislomalle Krakovaan!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 23.07.2017
facebook   whatsapp

1. Anna edullisen hintatason hemmotella

Puolassa sijaitseva Krakova on kuin tehty edulliselle kylpylälomalle, sillä kaupungissa on valtavasti kylpylöitä, joiden palveluista voi nauttia suomalaisittain halpaan hintaan. Kylpylöitä on ympäri kaupunkia, ja niiden hintataso vaihtelee runsaasti sijainnin ja palvelutason mukaan. Saatavilla on niin edullisia ja vaatimattomia kylpyläpalveluja kuin luksustason hemmotteluhoitojakin.

2. Monipuolinen kylpylätarjonta sopii erilaisille matkailijoille

Krakovan kylpylävalikoima on valtava, mistä syystä jokainen matkailija voi löytää itselleen sopivat palvelut ja omaa tyyliä sekä budjettia miellyttävän vaihtoehdon. Paras kylpylätarjonta on Krakovan vanhankaupungin kupeessa, mutta keskusta-alueen ulkopuolella on myös lukuisia kylpylöitä. Yleisesti hintataso on sen edullisempi mitä vaatimattomampi ja mitä kauempana keskustasta kylpylä sijaitsee.

3. Hyvä palvelutarjonta

Kylpylöiden palvelutarjonta on monipuolinen, ja saatavilla on esimerkiksi erilaisia hierontoja, kauneudenhoitopalveluja, kasvohoitoja sekä esimerkiksi mani- ja pedikyyrejä. Tarjolla on monia hyvin erikoisiakin hoitoja, sillä Krakovassa voi kokea esimerkiksi hunajahieronnan, kookoshoidon tai vaikkapa luomumanikyyrin.

>> Lue lisää vinkkejä Krakovaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.