Hyppää sisältöön

Finnair laajentaa Aasiassa: uusi reitti Etelä-Korean Busaniin keväällä 2020 ja lisää lentoja Pekingiin

Elina Venttola Päivitetty: 10.07.2019
Finnair avaa suoran reitin Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin maaliskuussa 2020. Lisäksi yhtiö lisää lentoja Pekingiin.

Ensimmäinen suora lento Euroopasta Busaniin

Kotimainen lentoyhtiö Finnair jatkaa kasvua Aasiassa ja avaa suoran lentoyhteyden Etelä-Korean Busaniin 30. maaliskuuta 2020. Reitin myötä Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Euroopasta Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin.

– Olemme todella iloisia ollessamme Euroopan ensimmäinen lentoyhtiö, joka lentää Busaniin. Kohde on erinomainen lisä Aasian reittiverkostoomme, kertoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Busan sijaitsee Korean niemimaan kaakkoiskärjessä, ja se on tunnettu kauniista maisemistaan. Myös aasialaisten keskuudessa suosittu kohde yhdistää vuoret, joet ja merenrannan. Busan sopii hyvin myös rantalomalle.

Busanin-lentoja on kesäkaudella 2020 tarjolla kolmena kertana viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Reittiä lennetään Airbus A350 -lentokoneella.

Busanin-reitin myötä Finnairin kohteiden määrä Aasiassa kasvaa 20:een. Finnair on operoinut lentoja Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin jo yhdentoista vuoden ajan.

Luvassa myös lisää lentoja Pekingiin

Vuoden 2019 aikana Finnair lisää myös lentojaan Kiinan Pekingiin kolmella viikoittaisella lennolla. Lennot lennetään uudelle Beijing Daxingin kansainväliselle lentoasemalle, joka otetaan käyttöön syyskuun loppuun 2019 mennessä.

Finnair operoi Daxingiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 3. marraskuuta 2019 alkaen. Reittiä lennetään Airbus A330 -koneella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finnair, Finavia
Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mitä ovat lentokoneen spoilerit?

Tätä outoa näkyä sinäkin olet ihmetellyt lentokoneen ikkunasta – miksi siivestä aukeaa ilmassa huojuvia luukkuja?

Miksi lentokoneissa on pyöreäkulmaiset ikkunat?

Tiesitkö syyn? Tämän takia lentokoneissa on pyöreät ikkunat

Lentokoneen moottorit

Tämä tieto helpottaa lentopelkoisia: kone voi laskeutua turvallisesti, vaikka moottorit lakkaisivat toimimasta

Tyhjä penkkirivi

Lisää tilaa lentokoneessa – helppo vinkki, joka auttaa saamaan vapaan penkkirivin lennolla

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja