hero taustakuva

Finnair laajentaa Aasiassa: uusi reitti Etelä-Korean Busaniin keväällä 2020 ja lisää lentoja Pekingiin

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Finnair avaa suoran reitin Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin maaliskuussa 2020. Lisäksi yhtiö lisää lentoja Pekingiin.
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 10.07.2019
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Ensimmäinen suora lento Euroopasta Busaniin

Kotimainen lentoyhtiö Finnair jatkaa kasvua Aasiassa ja avaa suoran lentoyhteyden Etelä-Korean Busaniin 30. maaliskuuta 2020. Reitin myötä Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää Euroopasta Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin.

– Olemme todella iloisia ollessamme Euroopan ensimmäinen lentoyhtiö, joka lentää Busaniin. Kohde on erinomainen lisä Aasian reittiverkostoomme, kertoo Ole Orvér, Finnairin kaupallinen johtaja.

Busan sijaitsee Korean niemimaan kaakkoiskärjessä, ja se on tunnettu kauniista maisemistaan. Myös aasialaisten keskuudessa suosittu kohde yhdistää vuoret, joet ja merenrannan. Busan sopii hyvin myös rantalomalle.

Busanin-lentoja on kesäkaudella 2020 tarjolla kolmena kertana viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Reittiä lennetään Airbus A350 -lentokoneella.

Busanin-reitin myötä Finnairin kohteiden määrä Aasiassa kasvaa 20:een. Finnair on operoinut lentoja Etelä-Korean pääkaupunkiin Souliin jo yhdentoista vuoden ajan.

Luvassa myös lisää lentoja Pekingiin

Vuoden 2019 aikana Finnair lisää myös lentojaan Kiinan Pekingiin kolmella viikoittaisella lennolla. Lennot lennetään uudelle Beijing Daxingin kansainväliselle lentoasemalle, joka otetaan käyttöön syyskuun loppuun 2019 mennessä.

Finnair operoi Daxingiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 3. marraskuuta 2019 alkaen. Reittiä lennetään Airbus A330 -koneella.

Lähde: Finnair, Finavia
Kuva: Shutterstock

Parhaat lentotarjoukset

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.