Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Panasonic-matkakuvakilpailun tulokset

artikkelin kuva
Kilpailut
Tässä ovat Rantapallon Panasonic-matkakuvakilpailun voittajat! Yleisöäänestyksellä ratkenneessa finaalissa parhaaksi nousi Wienissä kuvattu tunnelmallinen sadepäivän otos.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 18.06.2010
facebook   whatsapp

Eniten yleisöääniä 20 finalistin joukosta keräsi Hanne Kuokan kuva Sade ei lakkaa. Toiseksi kilpailussa sijoittui Joni Lehto kuvallaan Kotimaan kauneutta ja kolmanneksi Vanessa Adaba kuvallaan Hallelujah.

Kärkikolmikolle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan heille ensi viikon aikana. Voittaja saa omakseen Panasonicin Lumix TZ10:n ja hopea- ja pronssikuvat palkitaan Panasonic Lumix FS10 -kameralla.

Kolmen kärki

1. Hanne Kuokka, Sade ei lakkaa, ääniä 4244
2. Joni Lehto, Kotimaan kauneutta, ääniä 2521
3. Vanessa Adaba, Hallelujah, ääniä 1667

Kohtasimme äänestyksen aikana pienen manipulointiyrityksen, mutta sen kautta syntyneet väärät äänet on poistettu lopputuloksesta. Ne eivät myöskään olisi muuttaneet kilpailukuvien keskinäistä järjestystä.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille!

1. Sija: Sade ei lakkaa

Sade ei lakkaa
Hanne Kuokka, kuvauspaikka Wien, Itävalta

2. Sija: Kotimaan kauneutta

Kotimaan kauneutta

Joni Lehto, kuvauspaikka Lieto, Vanhalinnan Linnavuori

3. Sija: Hallelujah

Vanessa Adaba, kuvauspaikka Kreikka

Lue kommentit (2) Jätä kommentti

  1. Finaalikuvat olivat esillä vain äänestyksen ajan, nyt kisan päätyttyä näkyvillä ovat vain kolme palkittua kuvaa eli valitettavasti kaikkia finalisteja ei enää pääse katsomaan.


  2. Vieläkö löytyy sivua Panasonic 2010 kilpailun finalistien kuville. Osallistuin (muistaakseni) itsekin kisaan, mutta olin kesäkuun poissa Suomesta. Haluaisin nähdä muut 17 kuvaa, mutta en löytänyt niitä sivustolta. Vieläkö onnistuu nähdä kuvat ?


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.