Hyppää sisältöön

Tämä lumoava uima-allas tekee tutusta Kööpenhaminasta trooppisen kohteen – tunnet olevasi jossain paljon kauempana

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 10.11.2022
Kööpenhaminalaiseen hotelliin on piilotettu eksoottisen näköinen keidas.

Kaunein uima-allas Kööpenhaminassa

Jos Manon les Suites -hotellin uima-altaan perusteella pitäisi arvata sen sijainti, ei ensimmäisenä tulisi mieleen Kööpenhamina tai muut pohjoisen kaupungit. Sieltä se kuitenkin löytyy.

Tanskalaisen kaupunkihotellin uima-altaasta on tehty nähtävyys itsessään muuttamalla se trooppiseksi keitaaksi, joka tuo mieleen Balin kaltaiset lomakohteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korkea tila ja katosta valtoimenaan roikkuvat kasvit ovat tehneet Manon les Suitesin uima-altaasta kenties Kööpenhaminan kuuluisimman – tai ainakin valokuvatuimman. Allasta reunustavilta parvekkeilta levittäytyy houkutteleva maisema.

Uima-allas on avoinna ainoastaan hotellivieraille sekä Kööpenhaminan Sporting Health Clubin jäsenille. Vilkkaimman matkustuskauden ulkopuolella hotellihuoneen voi kuitenkin saada jopa reilusti alle 200 eurolla. Kööpenhaminaan taas voi löytää edestakaiset lennot parhaimmillaan jopa alle 60 eurolla.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Kööpenhaminan tärkeimmistä nähtävyyksistä kuten Tivoli-huvipuistosta. Nyhavnin värikkäät talotkaan eivät ole kaukana.

Hotelli on mielenkiintoinen vaihtoehto erityisesti epävakaalla säällä matkustettaessa. Jos sade tai kylmyys ovat vaarassa pilata koko loman, ei tällä altaalla tarvitse potea huonoa omaatuntoa hotelliin jämähtämisestä.

Manon les Suites on osa Guldsmeden Hotels -ketjua, jolla on hotelleja myös muun muassa Pariisissa, Berliinissä ja Reykjavikissa. Trendikäs hotelli kosiskelee erityisesti nuoria aikuisia, ja perjantaisin kerran kuukaudessa siellä järjestetään allasbileitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kööpenhaminasta löytyy myös muita mielenkiintoisia uimapaikkoja. Jos säät suosivat lomalla, kannattaa tutustua Silta-sarjan maisemissa sijaitsevaan tyylikkääseen meriuimalaan.

Katso hotellin altaalta jaettuja kuvia!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lue myös: Kokeilisitko? Saksan keinotekoinen tropiikki hämmentää – helppo päiväkohde Berliinistä

Lähde: Manon les Suites
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Haltia Lake Lodge

Elämyksellistä majoitusta Nuuksiossa – oletko jo kokeillut luksustelttailua?

Rodoksen hotellit

Hotellivinkit Rodokselle – 12 paikkaa, joissa majoitut mukavasti

Grand Hansa, Helsinki

Historialliseen kortteliin aukesi uusi hotelli Helsingissä – tältä näyttää Grand Hansa

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja