Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Amsterdamin parhaat hostellit

artikkelin kuva
Hostellit
Hostelworld.comin äänestyksessä Hollannin parhaaksi hostelliksi vuonna 2008 valittu Flying Pig Downtown on loistavalla sijainnilla siunattu matkailijoiden levähdyspaikka.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 13.11.2009
facebook   whatsapp

Flying Pig Downtown

Hostelworld.comin äänestyksessä Hollannin parhaaksi hostelliksi vuonna 2008 valittu Flying Pig Downtown on loistavalla sijainnilla siunattu matkailijoiden levähdyspaikka. Heti Central Stationin vierestä löytyvästä hostellista onkin helppo pitää.

Paikka tunnetaan mukavasta baaristaan jossa on helppo vaihtaa matkakuulumisia muiden samanhenkisten ihmisten kanssa kuunnellen samalla paikallisten DJ:den soittoa. Jos illanvietto ei kiinnosta, voi turvautua Flying Pig Downtownin dvd-valikoimiin.

Hostellin sisäänkäynti on Amsterdamin vilkkaimmalla ostoskadulla, joka on täydellinen paikka aloittaa illan klubi-, pubi- tai coffeeshop-kierros.

Lisätietoja www.flyingpig.nl

Bulldog Hotel

Keskellä tapahtumia, Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueella, sijaitsee Bulldog Hotel. Itseään ensimmäiseksi viiden tähden hostelliksi kutsuva paikka on juuri remontoitu ja tyylikäs majapaikka. Central Stationille kaupungin keskustaan on kahdeksan minuutin kävelymatka.

Myös Bulldog Hotel on saanut oman osansa palkinnoista. Vuonna 2004 se äänestettiin Hostelworldin äänestyksessä maailman neljänneksi parhaaksi hostelliksi.

Lisätietoja www.bulldoghotel.com

Jonas Houseboat

Seikkailijoihin ja taiteilijoihin vetoava Jonas Houseboat tarjoaa matkaajille mahdollisuuden asua jokiveneessä Amsterdamin kuuluisilla kanavilla.

Mielenkiintoisesta hotellista ei tyyliä puutu. Funkyn ja vaihtoehtoisen paikan vieraat ja isännät nauttivat monesti kesäöistä nuotion ja viinilasin kera. Välillä omistaja Jonaksen taiteilijaystävät liittyvät mukaan seurueeseen.

Muiden veneiden ja pienien puutarhojen ympäröimä paikka on pieni keidas Amsterdamissa.

Lisätietoja www.jonashouseboat.com

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.