Hyppää sisältöön

Uskaltaisitko näille putouksille? Katso adrenaliinit nostattava video!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 18.01.2016
Extreme-urheilijat kuvasivat uskomattoman kajakkilaskunsa jylhissä maisemissa Chilen Pucónissa. Uskaltautuisitko näiden vesiputouksien vietäväksi?

Heikkohermoisia hirvittävää hupia

Buena Linea Crew on Chilessä perustettu tuotantoyhtiö, jota pyörittää ryhmä extreme-urheilijoita. Alla olevalla videolla nämä hurjapäät uhmaavat luonnonvoimia ja syöksyvät kajakin kyydissä empimättä pystysuoriin pudotuksiin ja kesyttämättömiin vesimassoihin.

Kokemattomille kallioseinämät ja vedestä työntyvät kivet voisivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia, mutta edes ne eivät hirvitä tätä joukkoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seitsemän teekupin reitti

Videolla lasketaan kajakilla yhtä Chilen suosituista laskureiteistä, joka on Río Claro -joen seitsemäksi teekupiksi nimetty reitti. Nimensä reitti on saanut seitsemästä hurjasta vesiputouksesta ja niitä seuraavista vesialtaista. Ryhmän kypäriin kiinnitetyt kamerat tallentavat etenemisen vauhdikkaalla seikkailulla.

Paikoitellen reitti on niin kapea, että kajakki juuri ja juuri mahtuu siitä kulkemaan. Joenuomat kiemurtelevat kuin vesiliukumäki, ja kuohut heittävät laskijoita ympäri useaan otteeseen. Vaikka varusteet kärsivät matkalla tuhoa, selviävät laskijat ilman vahinkoja ja onnistuneen laskun jälkeen on hyvä tuulettaa.

Tämä video saa haukkomaan henkeä ja pelkkä katsominen nostattaa adrenaliinitasoja. Katso hurjapäiden huikea laskuvideo alta!

Lähde ja video: EpicTv

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Patagonian upeimmat kohteet

Onko tässä koko maailman upein luontokohde? Patagonia hurmaa Etelä-Amerikassa

Brasilia, Rio de Janeiro

Ensikertalaisen Etelä-Amerikka – katso upeimmat kohteet ja suunnittele oma unelmalomasi

San Alfonso del Mar, Chile

Tältä näyttää maailman suurin uima-allas – pituutta kilometri ja syvyyttä 35 metriä

Chilen rannat

Rantaloma Chilessä – löydä maan kauneimmat rannat ja vauhdikkaimmat vesiaktiviteetit

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja