Kaunis Praha sopii kaupunkikohteeksi ympäri vuoden

Prahassa voi viettää edullisen loman nauttien kulttuurista ja historiasta - paikallista keittiötä unohtamatta. Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittele oma lomasi.

Kohdeopas: Praha

Kuva: Shutterstock
Praha, Tšekki

Päivitetty: 17.5.2019

Tšekki: Lue lisää kohdeoppaita

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

7 kommenttia

Kävin Prahassa pari vuotta sitten vaimon kanssa matkalla. Oltiin pitkä viikonloppu reissussa ja todella tykättiin kaupungista. Hintataso oli mielestäni suhteellisen halpa verrattuna Suomeen. Toki rahaa saa kulumaan paljon, jos sille päällä sattuu. Ruoka oli todella hyvää. Suosittelen käyttämään esimerkiksi TripAdvisorin sovellusta ruokapaikkojen etsimiseen.

Kävin Prahassa viime kesänä poikaystäväni kanssa. Se oli ensimmäinen yhteinen matka Suomen rajojen ulkopuolelle. Olimme olleet yhdessä 10 vuotta ja halusimme juhlistaa sitä jotenkin. Mietimme, että ottaisimme lainan tai kulutusluoton matkaa varten, mutta onneksi löysimme halvat lennot niin lainaa ei sitten lopulta tarvinnut. Säästöjä oli sen verran, että pärjäsimme hyvin. Missään kalliissa paikoissa ei kyllä tullut syötyä, mutta mahtava reissu silti. Praha on monin paikoin Suomen hintatasoa, mutta jos näkee hieman vaivaa ja menee kaupungin keskustan ulkopuolelle löytää helposti edullisempia vaihtoehtoja. Todella postiivinen kokemus ja muisto jäi. Yksi mikä yllätti hieman itseni oli se miten avoimesti meille tultiin tarjoamaan huumeita. Ainakin pariin kolmeen otteeseen, mutta heistäkin pääsi helposti eroon eikä myynti ollut onneksi mitenkään agresiivistä. Praha on kaunis kaupuki eteenkin alkukesästä, jolloin me siellä olimme. Lämpimästi voin suositella sitä myös muille.

Tuskin maltan odottaa, matka varattu 15.-19.3. Tuossa ajassa kerkeää paljon kokemaan ja näkemään. Aikaisemmin en ole käynyt Prahassa, joten hyvä lukea näitä esitteitä. Kiitos.

moro mietin kaverin kanssa että mikä olisi paras tarjous päästä prahaan? voitteko lähettää hyvän tarjouksen em. sähäriin

TV: Antti J Juopperi