Hyppää sisältöön

Uusi ikäraja jokiristeilylle: trendilaivalle pääsevät vain alle 45-vuotiaat

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 28.11.2017
Jokiristeilyt ovat perinteisesti kypsän ikäryhmän suosiossa, mutta Euroopassa risteileville laivoille pääsevät vain nuoret aikuiset.

Taattu Instagram-toimivuus

Risteilymarkkinoiden tuoreen tulokkaan, U by Uniworld -yhtiön, risteilyt on tarkoitettu nuorille aikuisille. Asia tehdään selväksi jo yhtiön verkkosivuilla, missä kerrotaan suoraan risteilyaluksille haluttavan vain 21–45-vuotiaita matkalaisia. Sama painotus näkyy myös alusten palveluissa sekä matkan ohjelmassa.

Kelluviksi putiikkihotelleiksi kutsuttujen mustakylkisten laivojen sisustus on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja Instagram-kuvissa toimivaksi. Somekansaa palvellaan myös esimerkiksi tarjoamalla toimiva laajakaista ja neuvomalla, mitä tunnisteita kannattaa matkasta käyttää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2018 kahdella aluksella liikennöivä yhtiö järjestää risteilyjä useilla suosituilla Euroopan reiteillä. Nuorekkailla matkoilla pääsee esimerkiksi Saksan ja Ranskan jokiin sekä Tonavalle. Laivalla järjestetään monenlaista ohjelmaa: drinkkikouluja, maalauskursseja, joogatunteja ja hiljaisia diskoja, joissa tanssitaan kuulokkeista kuuluvan musiikin tahtiin.

Satamissa järjestettävissä retkissä on niin ikään otettu huomioon ikäryhmä: tarjolla on esimerkiksi katutaidekävelyjä sekä moottoripyöräretkiä, mutta myös melontaa ja kalliokiipeilyä.

Yhtiö on esitellyt konseptiaan jo lyhyellä risteilyllä Ranskassa, minkä perusteella laivaa on kuvailtu mukavaksi ja tyylikkääksi. Erityistä aluksella on muun muassa trendikäs kattobaari. Ruokatarjonta sisältää useita kasvisruokia, minkä lisäksi saatavilla on myös vegaaniruokaa. Raaka-aineissa painotetaan luomua.

Katso Instagram-kuvat trendilaivasta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähteet: U by Uniworld ja Telegraph
Kuvat: Istockphoto ja Instagram

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jättimäinen risteilyalus kapealla lahdella, jossa toisella puolella kohoaa vuoristo ja toisella puolella punatiilikattoisten talojen täyttämä pikkukaupunki.

Risteilylle Karibialle vai Välimerelle? Näin valitset sopivan ajankohdan risteilylomalle

Voiko risteilyllä juoda hanavettä?

Voiko laivalla juoda hanavettä? Muista nämä ohjeet risteilyllä

Näin pääset Tallinnaan - kaikki risteilytyypit

Näin pääset Tallinnaan – millainen risteily sopii sinulle parhaiten?

Risteilyjen lisämaksut

Tässä ovat 5 yleisintä lisämaksua risteilyillä: älä anna lopullisen matkabudjetin yllättää

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja