hero taustakuva

Uusi ikäraja jokiristeilylle: trendilaivalle pääsevät vain alle 45-vuotiaat

Istockphoto artikkelin kuva
Risteilymatkat
Jokiristeilyt ovat perinteisesti kypsän ikäryhmän suosiossa, mutta Euroopassa risteileville laivoille pääsevät vain nuoret aikuiset.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 28.11.2017
facebook   whatsapp

Taattu Instagram-toimivuus

Risteilymarkkinoiden tuoreen tulokkaan, U by Uniworld -yhtiön, risteilyt on tarkoitettu nuorille aikuisille. Asia tehdään selväksi jo yhtiön verkkosivuilla, missä kerrotaan suoraan risteilyaluksille haluttavan vain 21–45-vuotiaita matkalaisia. Sama painotus näkyy myös alusten palveluissa sekä matkan ohjelmassa.

Kelluviksi putiikkihotelleiksi kutsuttujen mustakylkisten laivojen sisustus on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja Instagram-kuvissa toimivaksi. Somekansaa palvellaan myös esimerkiksi tarjoamalla toimiva laajakaista ja neuvomalla, mitä tunnisteita kannattaa matkasta käyttää.

Vuonna 2018 kahdella aluksella liikennöivä yhtiö järjestää risteilyjä useilla suosituilla Euroopan reiteillä. Nuorekkailla matkoilla pääsee esimerkiksi Saksan ja Ranskan jokiin sekä Tonavalle. Laivalla järjestetään monenlaista ohjelmaa: drinkkikouluja, maalauskursseja, joogatunteja ja hiljaisia diskoja, joissa tanssitaan kuulokkeista kuuluvan musiikin tahtiin.

Satamissa järjestettävissä retkissä on niin ikään otettu huomioon ikäryhmä: tarjolla on esimerkiksi katutaidekävelyjä sekä moottoripyöräretkiä, mutta myös melontaa ja kalliokiipeilyä.

Yhtiö on esitellyt konseptiaan jo lyhyellä risteilyllä Ranskassa, minkä perusteella laivaa on kuvailtu mukavaksi ja tyylikkääksi. Erityistä aluksella on muun muassa trendikäs kattobaari. Ruokatarjonta sisältää useita kasvisruokia, minkä lisäksi saatavilla on myös vegaaniruokaa. Raaka-aineissa painotetaan luomua.

Katso Instagram-kuvat trendilaivasta!

Lähteet: U by Uniworld ja Telegraph
Kuvat: Istockphoto ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.