hero taustakuva

Unohda lomastressi ja lähde risteilylle – nämä laivat sopivat parhaiten lapsiperheelle

Istockphoto artikkelin kuva
Risteilymatkat
Risteilyjen monipuolinen ohjelma ja hyvät palvelut takaavat onnistuneen perheloman. Lue asiantuntijoiden vinkit ja valitse sopiva laiva!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 03.05.2017
facebook   whatsapp

Laivan valinta varustamoa tärkeämpää

Risteily on helppo valinta lapsiperheelle, sillä monipuoliset risteilyalukset tarjoavat runsaasti tekemistä niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Leikkipaikkojen, uima-altaiden ja hurjien liukumäkien lisäksi risteilyillä on tavallisesti myös lapsille ja nuorille suunnatut omat ohjelmansa.

Parhaiten lapsiperheille soveltuvat varustamot ovat Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija Petri Sirénin mukaan MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Line ja Costa Cruises.

– Varustamon valintaa tärkeämpää on kuitenkin valita oikea laiva. Mitä uudempi laiva, sitä paremmat puitteet on tarjolla lapsille ja nuorille. Puhtaasti lapsiperheelle suunnattu varustamo on Disney Cruise Line, joka on erinomainen vaihtoehto mutta muita varustamoja huomattavasti hinnakkaampi, sanoo Petri Sirén.

Myös Loistoristeilyjen Raimo Kukkonen suosittelee Costa Cruises -varustamoa juuri lapsiperheille.

– Costan laivat on suunniteltu eurooppalaisille, ja niissä on otettu lapsiperheet huomioon jo laivojen suunnittelussa. Tarjolla on paljon aktiviteetteja lapsille, esimerkiksi useita uima-altaita ja vesiliukumäkiä, VR-videopelejä, formulasimulaattori sekä 4D-teatteri. Lisäksi Costa Cruisesin perhehinnat ovat usein markkinoiden edullisimmat, listaa Kukkonen.

Hyviä yksittäisiä, juuri lapsiperheelle sopivia laivoja ovat risteilyasiantuntijoiden mukaan muun muassa Karibialla risteilevät Harmony of the Seas, Allure of the Seas, Norwegian Escape, Norwegian Breakaway ja Carnival Vista sekä Välimerellä risteilevät MSC Meraviglia ja Norwegian Epic.

>> Löydä edullinen risteily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.