Hyppää sisältöön

Entistä enemmän mukavia tiloja matkustajille: tältä näyttää Tallinkin uudella My Star -aluksella

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 14.06.2023
Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöivässä upouudessa aluksessa on satsattu matkustusmukavuuteen. Ilmaisia ja mukavia oleskelutiloja on runsaasti erilaisille matkustajille.

Uusi alus Helsingin ja Tallinnan välille

Tallinkin uusi My Star -alus tarjoaa matkustajille entistä enemmän mukavia oleskelutiloja laivamatkalla Helsingin ja Tallinnan välillä. Laivalla on tilaa 2 800 matkustajalle ja sieltä löytyy kaikkiaan 14 eri kohderyhmille suunnattua tilaa, joissa nautiskella parin tunnin mittaisesta laivamatkasta Itämerellä.

Laivassa on 12 kantta, ja My Starissa on matkustajille niin maksuttomia kuin lisämaksullisiakin tiloja. Niissä on satsattu erilaisten matkustajien tarpeisiin, ja esimerkiksi lapsiperheille, maisemaa ja rauhaa arvostaville matkustajille sekä business-tason palveluja arvostaville on omat tilansa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
TallinkMyStar, Tallink
Uudessa My Starissa on paljon istumapaikkoja erilaisiin tarpeisiin.

My Starin parhaat maisemat avautuvat paitsi aluksen kansilta myös laivan perällä sijaitsevalta Garden-alueelta. Koko seinän korkuiset ikkunat ja lasikatto tuovat paitsi runsaasti valoa myös tarjoavat mahdollisuuden nauttia esteettömästä merimaisemasta. Yhdeksänneltä kannelta avautuvia maisemia voi katsella niin riipputuoleista kuin nojatuoleistakin käsin. 

Lapsiperheiden suosikkipaikka on laivan keskiosassa sijaitseva Family Picnic -alue, jonka viidakkomainen tunnelma ja mukavat riipputuolit tarjoavat mahdollisuuden mielikuvituksillisiin leikkihetkiin. Alueen yhteydessä sijaitsevat Lotte-teemainen leikkialue ja perheystävällinen kahvila. 

Premium-loungeja ja hyvät shoppailumahdollisuudet

Omaa rauhaa ja premium-palveluja kaipaaville on tarjolla kolme lisämaksullista loungea: Comfort lounge, Business lounge ja Platinum lounge. Comfort lounge ja Business lounge ovat tuttuja konsepteja jo vuonna 2017 valmistuneesta Megastar-aluksesta, mutta kahdeksanpaikkainen Platinum lounge on My Star -aluksen uutuus. Eksklusiiviseen palveluun satsaavaan loungeen pääsee 500 euron lisämaksusta, ja hintaan sisältyvät niin tasokkaat ruoat ja juomat kuin hovimestarinkin palvelut. 

Täysin omaa rauhaa kaipaaville aluksella on myös hyttejä, joita on kaikkiaan 46. 

TallinkMyStar, Tallink
Sea Pubissa matkasta voi nautiskella omassa rauhassa hauskassa loosissa tai aivan merimaisemien äärellä.

Parin tunnin laivamatka kuluu nopeasti myös shoppaillessa ja herkutellessa. Aluksella on kaikkiaan seitsemän eri ravintolaa aina Delight Buffet -buffetista tasokkaaseen The Chef’s Kitchen -ravintolaan tai nopeita suupaloja tarjoavaan Fast Lane -ravintolaan. Kaksikerroksinen Traveller Superstore -kauppa taas tarjoaa monipuolisen valikoiman niin kansainvälisiä kuin suomalaisia ja virolaisiakin brändejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aluksen sisustuksesta vastaa kotimainen dSign Vertti Kivi, joka on suunnitellut muun muassa vuonna 2017 valmistuneen Tallinkin Megastar aluksen sisustuksen. 

My Star aloitti liikennöinnin Itämerellä 13. joulukuuta 2022. Alus on rakennettu Rauman telakalla.

Katso kuvat: tältä näyttää upouusi My Star!

TallinkMyStar, Tallink
Yhdeksännen kannen Gardenissa matkanteko sujuu lasikaton alla.
TallinkMyStar, Tallink
Megastariltakin tuttu Sitting lounge löytyy myös My Star-alukselta.
TallinkMyStar, Tallink
Aluksella on tilaa 2 800 matkustajalle.
TallinkMyStar, Tallink
Sea Pub on yksi My Starin seitsemästä ravintolasta.
TallinkMyStar, Tallink
Omaa rauhaa saa lisämaksullisissa loungeissa. Business loungen palvelut sopivat mainiosti työmatkalaisille, ja siellä on myös kokoustiloja.

Lähteet: Tallink ja dSign Vertti Kivi
Kuvat: Tallink

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suklaalähde

Tältä näyttää Tallink Siljan uudistunut buffet – tarjolla yli 100 ruokalajia

Visby, Gotlanti

Tallink Silja tuo ensi kesälle kahdeksan erikoisristeilyä Visbyhyn

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

Tallink Siljan jouluristeilyt

Vietä joulu risteilyllä – Tallink Siljan kolme vaihtoehtoa vievät Tukholmaan tai Tallinnaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja