Hyppää sisältöön

Ennätyssuuri risteilyalus valmistuu ensi vuonna – tältä maailman suurin laiva tulee näyttämään

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 08.09.2017
Keväällä 2018 risteilyt aloittava Symphony of the Seas tulee olemaan maailman suurin risteilyalus.

Maailman suurin risteilyalus

Royal Caribbean -varustamon uusi risteilyalus Symphony of the Seas tekee neitsytmatkansa huhtikuussa 2018. Ranskassa rakennetusta aluksesta tulee maailman suurin risteilyalus, ja sinne tulee mahtumaan jopa 6 780 matkustajaa. Yli 360 metriä pitkässä aluksessa on 18 kantta ja hyttejä 2 775.

Symphony of the Seas -aluksella on panostettu viihteeseen ja aktiviteetteihin, sillä aluksen on tarkoitus viihdyttää kaiken ikäisiä risteilymatkustajia. Alukseen tulee esimerkiksi kymmenen kerrosta korkea liukumäki, kolme hurjaa vesiliukumäkeä, vesipuisto perheen pienimmille ja kiipeilyseiniä. Näiden lisäksi aluksessa on lukuisia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Risteilyn aikana aluksella pääsee nauttimaan myös esimerkiksi Broadway-musikaalista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi alus lähtee ensimmäiselle risteilylleen Barcelonasta, josta se tekee kesäkauden 2018 ajan seitsemän vuorokauden pituisia risteilyjä Välimerellä. Risteilyllä vieraillaan esimerkiksi Välimeren suosituissa matkakohteissa kuten Mallorcalla ja Roomassa. Kesäkauden päätyttyä alus siirtyy talveksi risteilemään Karibialle.

Tällä hetkellä kolme maailman suurimmista risteilyaluksista kuuluu Royal Caribbean -varustamolle, ja uuden Symphony of the Seas -aluksen myötä luku nousee jo neljään. Maailman suurin laiva on vielä hetken aikaa Karibialla risteilevä Harmony of the Seas, joka teki ensimmäisen risteilynsä keväällä 2016. Sitä ennen suurimman risteilyaluksen titteliä piti halussaan vuonna 2010 valmistunut Allure of the Seas.

Katso kuvat uudesta Symphony of the Seas -risteilyaluksesta!

Royal CaribbeanSymphony of the Seas
Ennätyslaiva Symphony of the Seas aloittaa risteilyt keväällä 2018.
Royal CaribbeanSymphony of the Seas
Symphony of the Seas aluksella viihdykettä tarjoavat monet ravintolat, lukuisat baarit, rennot oleskelutilat ja erilaiset viihde-esitykset.
Royal CaribbeanSymphony of the Seas
Uusi alus tarjoaa runsaasti viihdykettä myös hurjapäille, sillä alukselle tulee esimerkiksi lukuisia liukumäkiä ja korkeita kiipeilyseiniä.
Royal CaribbeanSymphony of the Seas
Uudella risteilyaluksella on mainiot puitteet hemmottelulomaan ja alus tarjoaa luksusta myös vaativimmille matkustajille.
Royal CaribbeanSymphony of the Seas
Laivan takaosaan tulee hulppea teatteritila erilaisia esityksiä varten.

>> Löydä edullinen risteily mieleiseesi kohteeseen Rantapallon risteilyhausta!

Lähde ja kuvat: Royal Caribbean

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suklaalähde

Tältä näyttää Tallink Siljan uudistunut buffet – tarjolla yli 100 ruokalajia

Risteilyt Tallinnaan

Näin pääset Tallinnaan – löydä itsellesi parhaiten sopiva risteily

Uudistunut Viking Cinderella

Muistatko Viking Cinderellan? Tältä paluun tehnyt laiva näyttää nyt – yksi osa on pyhä, eikä sitä saa muuttaa

Jättimäinen risteilyalus kapealla lahdella, jossa toisella puolella kohoaa vuoristo ja toisella puolella punatiilikattoisten talojen täyttämä pikkukaupunki.

Risteilylle Karibialle vai Välimerelle? Näin valitset sopivan ajankohdan risteilylomalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja