hero taustakuva

Kolme rantakohdetta Bulgariassa – mikä näistä on suosikkisi?

Shutterstock artikkelin kuva
Rantalomat
Bulgaria on edullinen lomakohde, jossa voi nauttia rantaelämästä ja kokeilla uusia vesiurheilulajeja. Katso nämä kuvat ja lähde matkaan!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 26.02.2019
facebook   whatsapp

Bulgariassa riittää lämpöä

Euroopan kaakkoisosassa Balkanilla sijaitseva Bulgaria on lomakohde, joka tarjoaa matkailijoille runsaasti pitkiä hiekkarantoja ja edullisia lomaelämyksiä.

Mustanmeren rannalla sijaitsevassa lomakohteessa riittää lämpöä, ja suosituin lomakausi Bulgariassa on toukokuusta syyskuulle. Lomakauden aikana lämmintä on 25–30 astetta, mutta heinä-elokuussa lämpötila voi nousta jopa 40 asteeseen.

Bulgariassa on useita lomakaupunkeja, mutta suosituimmat ovat Sunny Beach, Varnan Kultahietikko sekä Albena.

Katso kuvat Bulgarian rannoista!

1. Sunny Beach on monien suosikkikohde

Nuori lomakylä Sunny Beach on oikea lomakeskus, jossa voi matkan aikana paitsi nauttia rannan pehmeästä hiekasta ja uida vilvoittavassa vedessä myös shoppailla rantakaupoissa, istuskella rantakahviloissa sekä ottaa kaikki irti lomakohteen mainioista vesiurheilu- ja shoppailumahdollisuuksista.

2. Varnan Kultahietikko kerää kehuja

Bulgarian kesäpääkaupunkina tunnettu Varnan Kultahietikko tarjoaa vierailijoille neljän kilometrin mittaisen rannan, joka on, kuten lomakohteen nimestäkin voisi päätellä, väriltään kullankeltainen. Lomakeskuksen lähellä sijaitsevaan Varnan kaupunkiin voi tehdä ostosretken rantapäivien lomassa.

3. Albena on perhekohde

Siisti ja rauhallinen Albena on monien perheiden lomakohdesuosikki. Albenan valkohiekkainen ranta sopii erityisen mainiosti pienille lapsille loivasti syvenevän veden vuoksi. Rannan lisäksi lapset viihtyvät Albenassa vesipuistossa ja huvipuistossa, mutta kohteessa on tarjolla myös muita perheen pienimmille sopivia aktiviteetteja, esimerkiksi poniratsastusta ja patikointia.

>> Lue lisää Bulgariasta Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.