Hyppää sisältöön

Nappaa halpa matka ja lähde lomalle! Tässä viisi syytä valita äkkilähtö

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 10.02.2017
Haluatko reissuun edullisesti ja nopeasti? Tässä viisi syytä lähteä seuraavalle matkalle äkkilähdöllä!

1. Edullinen hinta houkuttelee

Monille tärkein syy valita äkkilähtö on edullinen hinta. Äkkilähtöinä myydään pakettimatkojen viimeisiä paikkoja, jotka halutaan täyttää tarjoamalla niitä hyvin edullisesti. Tästä johtuen matkan voi napata jopa huomattavasti normaalihintoja halvemmalla.

Tavallista huokeampi hinta saattaa avata mahdollisuuden valita myös niitä matkakohteita, joihin oma budjetti ei muuten riittäisi. Edullisia matkoja suosituimpiin kohteisiin voi löytää erityisesti matkustuskausien alku- tai loppupuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

2. Nopea apu matkakuumeeseen

Jos matkakuume iskee äkillisesti, äkkilähtö tarjoaa nopeaa helpotusta. Äkkilähtöjä voi saada jopa samalle tai seuraavalle päivälle, joten reissuun pääsemistä ei tarvitse odottaa kauaa. Erityisesti talviaikaan pimeys ja kylmyys saavat monet haaveilemaan pikaisesta maisemanvaihdoksesta, mikä onnistuu kätevästi sopivan äkkilähdön varaamalla.

3. Helposti reissuun

Edullisuuden ja nopeuden lisäksi äkkilähdöllä matkustamisen hyviin puoliin kuuluu sen helppous. Äkkilähtöpaketteihin kuuluvat sekä lennot että majoitus, joten matkailijan ei itse tarvitse käyttää aikaa sopivien lentojen ja hotellin metsästykseen. Sopivan lomamatkan löydyttyä ei siis tarvitse kuin pakata laukku ja suunnata lentokentälle.

4. Löydä uusia kohteita

Äkkilähtö on oiva vaihtoehto matkailijoille, joille käy lomakohteeksi mikä tahansa maa tai kaupunki. Äkkilähtöjen kautta voi päätyä matkustamaan kohteeseen, jota ei muuten olisi koskaan pitänyt vaihtoehtona ja näin päästä kokemaan täysin uudenlaisia elämyksiä.

5. Vertaile kätevästi

Äkkilähtöjä on helppo etsiä Rantapallon äkkilähtöhaun kautta, josta löytyy lukuisten matkajärjestäjien tarjoamat matkat yhdeltä sivulta. Haun avulla pystyy kätevästi vertailemaan hintoja ja rajaamaan matkoja omien hakukriteerien kuten ajankohdan tai kohteen mukaan. Tämän lisäksi edullisen lomamatkan etsimistä auttaa matkavahti, joka ilmoittaa parhaat tarjoukset sähköpostitse.

Katso kaikki matkat Rantapallon äkkilähtöhausta! >>

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Äkkilähtöjen plussat ja miinukset

Äkkilähtöjen plussat ja miinukset – sopiiko viime hetkellä varattu matka sinulle?

Sopiiko äkkilähtö lapsiperhelle?

Sopiiko äkkilähtö lapsiperheelle? Huomioi nämä asiat matkaa suunnitellessa

Minne matkustaa toukokuussa?

Minne matkustaa toukokuussa? 10 ideaa, jos lomasi osuu keväälle

Näin äkkilähdöt toimivat

Miten äkkilähdöt toimivat? Näin voit löytää matkan mojovalla alennuksella

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja