Rantapallon blogien pikkujoulut veivät pohtimaan blogiyhteistyötä oluen äärelle – katso kuvat
Miten ja miksi lähestyä yhteistyökumppania?
Rantapallon bloggaajat pohtivat Rantapallon järjestämässä glögitilaisuudessa yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävää vaikuttamista. Ilta järjestettiin 19. joulukuuta 2018 ravintola Punavuoren Ahvenessa, joka sijaitsee Helsingissä. Glögin sijaan tarjolla oli maistiaisia pienpanimo-oluista ja pientä purtavaa.
Ohjelmassa puhuivat Rantapallon sisältöpäällikkö Inka Khanji ja asiakkuusjohtaja Milla Himberg. Blogiyhteistyötä ja yhteistyökumppaneita mietittiin muun muassa yhteydenoton ja raportoinnin kannalta. Ohjelma jatkui paneelikeskustelulla, jossa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin Veera Kinnunen ja Pako arjesta -blogin Jerry Savolainen kertoivat omia kokemuksiaan matkailualan blogiyhteistyöstä.
Keskustelua herätti erityisesti se, millaisin ehdoin blogiyhteistyötä kannattaa tehdä ja paljonko siitä voi pyytää rahaa. Bloggaajat puhuivat myös mediakortin ja referenssisivun laatimisesta.
Lisää Rantapallon ohjeita blogiyhteistyöhön voi lukea Blogikoulusta, jossa käsitellään muun muassa yhteistyökumppanin lähestymistä, oikeaa tapaa merkitä yhteistyö blogikirjoituksiin, mediakorttia ja blogiyhteistyön hinnoittelua.
Olutmaistiaiset Mallaskoskelta
Bloggaajien pikkujouluihin kuuluivat eteläpohjalaisen Mallaskosken panimon olutmaistiaiset. Tarjolla oli muun muassa pienpanimon harvinaisempia oluita, kuten Helsingin Kalaravintoloissa tarjottava Kalamestarin 7 -stout, jonka valmistukseen on käytetty seitsemää eri mallasta. Lisäksi bloggaajat pääsivät maistelemaan vaaleita ja tummia oluita.
Katso kuvat blogitapahtumasta!




Teksti ja kuvat: Elina Venttola
Aiheeseen liittyvät artikkelit
Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja







