Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Rantapallon blogien pikkujoulut veivät pohtimaan blogiyhteistyötä oluen äärelle – katso kuvat

Elina Venttola artikkelin kuva
Uutiset
Rantapallon blogien pikkujouluissa ei vaihdettu aivoja vapaalle, vaan pohdittiin blogiyhteistyötä. Katso kuvat ja tunnelmia bloggaajien tapaamisesta!
Teksti: Elina Venttola
Päivitetty: 20.12.2018
facebook   whatsapp

Miten ja miksi lähestyä yhteistyökumppania?

Rantapallon bloggaajat pohtivat Rantapallon järjestämässä glögitilaisuudessa yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävää vaikuttamista. Ilta järjestettiin 19. joulukuuta 2018 ravintola Punavuoren Ahvenessa, joka sijaitsee Helsingissä. Glögin sijaan tarjolla oli maistiaisia pienpanimo-oluista ja pientä purtavaa.

Ohjelmassa puhuivat Rantapallon sisältöpäällikkö Inka Khanji ja asiakkuusjohtaja Milla Himberg. Blogiyhteistyötä ja yhteistyökumppaneita mietittiin muun muassa yhteydenoton ja raportoinnin kannalta. Ohjelma jatkui paneelikeskustelulla, jossa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin Veera Kinnunen ja Pako arjesta -blogin Jerry Savolainen kertoivat omia kokemuksiaan matkailualan blogiyhteistyöstä.

Keskustelua herätti erityisesti se, millaisin ehdoin blogiyhteistyötä kannattaa tehdä ja paljonko siitä voi pyytää rahaa. Bloggaajat puhuivat myös mediakortin ja referenssisivun laatimisesta.

Lisää Rantapallon ohjeita blogiyhteistyöhön voi lukea Blogikoulusta, jossa käsitellään muun muassa yhteistyökumppanin lähestymistä, oikeaa tapaa merkitä yhteistyö blogikirjoituksiin, mediakorttia ja blogiyhteistyön hinnoittelua.

Olutmaistiaiset Mallaskoskelta

Bloggaajien pikkujouluihin kuuluivat eteläpohjalaisen Mallaskosken panimon olutmaistiaiset. Tarjolla oli muun muassa pienpanimon harvinaisempia oluita, kuten Helsingin Kalaravintoloissa tarjottava Kalamestarin 7 -stout, jonka valmistukseen on käytetty seitsemää eri mallasta. Lisäksi bloggaajat pääsivät maistelemaan vaaleita ja tummia oluita.

Katso kuvat blogitapahtumasta!

Elina VenttolaOlutmaistelu
Olutmaistelussa oli erikoisia olutmakuja, kuten belgialaistyylinen hapan mustikkaolut ja inkivääri-ale.
Elina Venttola
Mallaskosken panimon liiketoimintajohtaja Tommi Ruuska esitteli panimon klassikoita ja uutuusmakuja Rantapallon bloggaajille.
Elina VenttolaPunavuoren Ahvenen tarjoilut
Oluen seurana tarjoiltiin tapaksia, salaattia ja muuta pientä purtavaa sekä viiniä.
Elina VenttolaPunavuoren Ahvenen tarjoilut
Punavuoren Ahvenen tarjoiluihin kuului pientä purtavaa kuten tapaksia.

Teksti ja kuvat: Elina Venttola

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.