Hyppää sisältöön

Rantapallon blogien pikkujoulut veivät pohtimaan blogiyhteistyötä oluen äärelle – katso kuvat

Elina Venttola Päivitetty: 20.12.2018
Rantapallon blogien pikkujouluissa ei vaihdettu aivoja vapaalle, vaan pohdittiin blogiyhteistyötä. Katso kuvat ja tunnelmia bloggaajien tapaamisesta!

Miten ja miksi lähestyä yhteistyökumppania?

Rantapallon bloggaajat pohtivat Rantapallon järjestämässä glögitilaisuudessa yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävää vaikuttamista. Ilta järjestettiin 19. joulukuuta 2018 ravintola Punavuoren Ahvenessa, joka sijaitsee Helsingissä. Glögin sijaan tarjolla oli maistiaisia pienpanimo-oluista ja pientä purtavaa.

Ohjelmassa puhuivat Rantapallon sisältöpäällikkö Inka Khanji ja asiakkuusjohtaja Milla Himberg. Blogiyhteistyötä ja yhteistyökumppaneita mietittiin muun muassa yhteydenoton ja raportoinnin kannalta. Ohjelma jatkui paneelikeskustelulla, jossa Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogin Veera Kinnunen ja Pako arjesta -blogin Jerry Savolainen kertoivat omia kokemuksiaan matkailualan blogiyhteistyöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keskustelua herätti erityisesti se, millaisin ehdoin blogiyhteistyötä kannattaa tehdä ja paljonko siitä voi pyytää rahaa. Bloggaajat puhuivat myös mediakortin ja referenssisivun laatimisesta.

Lisää Rantapallon ohjeita blogiyhteistyöhön voi lukea Blogikoulusta, jossa käsitellään muun muassa yhteistyökumppanin lähestymistä, oikeaa tapaa merkitä yhteistyö blogikirjoituksiin, mediakorttia ja blogiyhteistyön hinnoittelua.

Olutmaistiaiset Mallaskoskelta

Bloggaajien pikkujouluihin kuuluivat eteläpohjalaisen Mallaskosken panimon olutmaistiaiset. Tarjolla oli muun muassa pienpanimon harvinaisempia oluita, kuten Helsingin Kalaravintoloissa tarjottava Kalamestarin 7 -stout, jonka valmistukseen on käytetty seitsemää eri mallasta. Lisäksi bloggaajat pääsivät maistelemaan vaaleita ja tummia oluita.

Katso kuvat blogitapahtumasta!

Olutmaistelu
Olutmaistelussa oli erikoisia olutmakuja, kuten belgialaistyylinen hapan mustikkaolut ja inkivääri-ale.
Mallaskosken panimon liiketoimintajohtaja Tommi Ruuska esitteli panimon klassikoita ja uutuusmakuja Rantapallon bloggaajille.
Punavuoren Ahvenen tarjoilut
Oluen seurana tarjoiltiin tapaksia, salaattia ja muuta pientä purtavaa sekä viiniä.
Punavuoren Ahvenen tarjoilut
Punavuoren Ahvenen tarjoiluihin kuului pientä purtavaa kuten tapaksia.

Teksti ja kuvat: Elina Venttola

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkablogien nojatuolimatkat

Uppoudu matkakertomuksiin! 7 seikkailua maailmalta, mitkä tuovat helpotusta matkakuumeeseen

Pia Pajunurmi

Yksin matkustamista hehkutetaan, mutta kaikille se ei sovi – suomalainen Pia: “Seurassa on huomattavasti mukavampaa”

Mirka Kallio

Suomalainen Mirka haaveilee talvista lämpimässä ja hitaasta matkailusta: “Minulla ei ole tarvetta käydä monessa paikassa”

Traveldreaming

Christa on nukkunut tuntemattomien luona New Yorkissa ja pelännyt skorpioneja aavikolla – nauttii nyt perhematkoista

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja