Kuva: Shutterstock
Tel Aviv, Israel

Norwegianilta kaksi uutta reittiä Suomesta: suorat lennot Tel Aviviin ja Gdanskiin alkavat syksyllä

Helsinki-Vantaan kohdetarjonta paranee entisestään loka- ja marraskuussa 2018, kun Norwegianin uudet lentoreitit alkavat.

Lisää suoria lentokohteita Helsingistä

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puolan Gdanskiin ja Israelin Tel Aviviin syksyllä 2018.

Gdanskin lennot alkavat 29. lokakuuta ja Norwegian lentää reittiä kaksi kertaa viikossa maanantaisin sekä perjantaisin. Tel Avivin reitti alkaa 3. marraskuuta, ja sitä liikennöidään kerran viikossa lauantaisin.

Itämeren rannikolla Pohjois-Puolassa sijaitseva Gdansk on edullinen ja historiallinen kaupunki, missä vierailuun voi yhdistää vaivatta päiväretket läheisiin Gdyniaan ja Sopotiin. Israelin toiseksi suurin kaupunki Tel Aviv taas houkuttelee matkailijoita hiekkarannoilla, kiinnostavalla kulttuurilla sekä erinomaisella ruokatarjonnalla.

– Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolipujamme kohtaan. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Aikaisemmin tänä keväänä Norwegian ilmoitti alkavansa liikennöidä Helsinki-Vantaalta suorilla lennoilla myös Krakovaan ja Agadiriin.

Lähde: Norwegian
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 27.6.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia