Hyppää sisältöön

Norwegianilta kaksi uutta reittiä Suomesta: suorat lennot Tel Aviviin ja Gdanskiin alkavat syksyllä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 27.06.2018
Helsinki-Vantaan kohdetarjonta paranee entisestään loka- ja marraskuussa 2018, kun Norwegianin uudet lentoreitit alkavat.

Lisää suoria lentokohteita Helsingistä

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Puolan Gdanskiin ja Israelin Tel Aviviin syksyllä 2018.

Gdanskin lennot alkavat 29. lokakuuta ja Norwegian lentää reittiä kaksi kertaa viikossa maanantaisin sekä perjantaisin. Tel Avivin reitti alkaa 3. marraskuuta, ja sitä liikennöidään kerran viikossa lauantaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Itämeren rannikolla Pohjois-Puolassa sijaitseva Gdansk on edullinen ja historiallinen kaupunki, missä vierailuun voi yhdistää vaivatta päiväretket läheisiin Gdyniaan ja Sopotiin. Israelin toiseksi suurin kaupunki Tel Aviv taas houkuttelee matkailijoita hiekkarannoilla, kiinnostavalla kulttuurilla sekä erinomaisella ruokatarjonnalla.

– Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolipujamme kohtaan. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Aikaisemmin tänä keväänä Norwegian ilmoitti alkavansa liikennöidä Helsinki-Vantaalta suorilla lennoilla myös Krakovaan ja Agadiriin.

Lähde: Norwegian
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lentoyhtiöiden codeshare-yhteistyö

Yllätyitkö, kun varasit lennon ja lähtöportilla odottaakin eri yhtiön kone? Tätä tarkoittaa codeshare-yhteistyö

Pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Norjan Kirkkoniemi

Finnairilta uusi reitti kesäkaudelle 2025 – lisävuoroja useille reiteille

Lentokoneen jättöpyörre

Näkymätön vaara säikäyttää kokeneenkin lentäjän – jättöpyörre voi kääntää lentokoneen ympäri

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja