Hyppää sisältöön

Joulupukki turvatarkastuksessa – katso videolta, mitä kaikkea pukin taskuista löytyy

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 21.12.2017
Muiden matkailijoiden tavoin myös Joulupukin on mentävä lentoaseman turvatarkastuksen läpi päästäkseen ilmaan. Katso videolta, kuinka turvatarkastus sujuu.

Avain parrassa ja muita yllätyksiä

Finnairin parin vuoden takainen joulumainoskampanja vie joulutunnelmaiin, sillä se sai todellisen kunniavieraan esiintymään yhtiön joulunajan mainoksissa, missä komeili itse Joulupukki. Yhtiö onkin nimetty Joulupukin viralliseksi lentoyhtiöksi ja Helsinki-Vantaa lentoasemaksi, jonka kautta hän kulkee päästäkseen jakamaan lahjat maailman lapsille.

Kun kuuluisa matkustaja kulkee turvatarkastuspisteen läpi, paljastuu samalla mitä kaikkea Joulupukilla onkaan taskuissaan – ja kaikkien yllätykseksi – myös parrassaan. Myös lahjapaketit lähetetään läpivalaisuun. Lopulta Joulupukkikin pääsee turvatarkastuksen läpi jatkamaan matkaansa hyvästellen turvatarkastushenkilökunnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Finnair on julkaissut näyttäviä Joulupukkivideoita myös monina muina vuosina aina joulun alla, jolloin esimerkiksi Joulupukin salaisuuden paljastava video toi joulutunnelmaa matkustajille.

Katso videolta, kuinka Joulupukki toimii turvatarkastuksessa!

Lähde ja video: Youtube / Finnair
Kuva: Finnair

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Finnair Platinum Wing

Tältä näyttää Helsinki-Vantaan eksklusiivisin paikka: luksuslounge, jonne pääsevät vain harvat ja valitut

Tromssa, Norja

Finnair aloittaa lennot Rovaniemeltä Tromssaan

Wroclaw, Puola

Finnair avaa uuden lentoreitin Puolaan: lennot Wroclawiin alkavat kesällä 2024

Finnair

Muutoksia Finnairin käsimatkatavaroihin: kesäkuusta alkaen halvimmalla lipulla sallitaan vain pieni käsimatkatavaralaukku

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja