hero taustakuva

Nyt matkaan! Useita uusia kohteita Suomesta – katso kaikki kevään uutuusreitit

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Kevät on erinomainen aika tutustua uusiin matkakohteisiin, sillä kotimaan lentoasemilta avataan useita uusia reittejä kevään aikana. Katso lista!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 08.03.2018
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Kevään monipuoliset uutuusreitit vievät Eurooppaan

Suomesta avataan useita uusia lentoreittejä Eurooppaan kevään 2018 aikana. Uusia matkakohteita kaipailevien matkailijoiden iloksi reittejä avataan paitsi Helsinki-Vantaalta myös Lappeenrannasta.

Kevään ensimmäinen uutuusreitti käynnistyi jo 1. maaliskuuta 2018, kun EasyJet palasi Suomeen ja aloitti suoran lentoyhteyden Berliiniin. Reitti on päivittäinen ja ympärivuotinen, joten se monipuolistaa suomalaisten Berliinin-lentovaihtoehtoja mukavasti.

Maaliskuussa avataan myös kaksi muuta uutta reittiä. Norwegian alkaa lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Puolan Krakovaan 26. maaliskuuta alkaen, minkä lisäksi myös Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Italian Bergamoon.

Loput uutuusreitit käynnistyvät toukokuussa. Finnair aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta kahteen norjalaiskaupunkiin toukokuun aikana, kun lennot Bergeniin alkavat 15. toukokuuta ja lennot Tromssaan 19. toukokuuta. Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Ateenaan 16. toukokuuta 2018.

>> Löydä edulliset kevätlennot Rantapallon lentohaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Shutterstock

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

 1. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.