Hyppää sisältöön

Nyt matkaan! Useita uusia kohteita Suomesta – katso kaikki kevään uutuusreitit

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 08.03.2018
Kevät on erinomainen aika tutustua uusiin matkakohteisiin, sillä kotimaan lentoasemilta avataan useita uusia reittejä kevään aikana. Katso lista!

Kevään monipuoliset uutuusreitit vievät Eurooppaan

Suomesta avataan useita uusia lentoreittejä Eurooppaan kevään 2018 aikana. Uusia matkakohteita kaipailevien matkailijoiden iloksi reittejä avataan paitsi Helsinki-Vantaalta myös Lappeenrannasta.

Kevään ensimmäinen uutuusreitti käynnistyi jo 1. maaliskuuta 2018, kun EasyJet palasi Suomeen ja aloitti suoran lentoyhteyden Berliiniin. Reitti on päivittäinen ja ympärivuotinen, joten se monipuolistaa suomalaisten Berliinin-lentovaihtoehtoja mukavasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maaliskuussa avataan myös kaksi muuta uutta reittiä. Norwegian alkaa lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Puolan Krakovaan 26. maaliskuuta alkaen, minkä lisäksi myös Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Italian Bergamoon.

Loput uutuusreitit käynnistyvät toukokuussa. Finnair aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta kahteen norjalaiskaupunkiin toukokuun aikana, kun lennot Bergeniin alkavat 15. toukokuuta ja lennot Tromssaan 19. toukokuuta. Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Ateenaan 16. toukokuuta 2018.

>> Löydä edulliset kevätlennot Rantapallon lentohaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Halpalentoyhtiö Eurowings avaa uuden reitin Suomesta

Easyjetin lennot Suomesta

Halpalentoyhtiö Easyjet avaa kuusi uutta reittiä Suomesta

Miksi jet lag on pahempi itään matkustettaessa?

Oletko huomannut saman? Jet lag iskee pahemmin itään päin matkustettaessa – tässä syy

Passi

Unohditko passin kotiin? Näin saat uuden matkaa varten

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja