Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

EasyJet aloitti taas toiminnan Suomessa – yhtiön Berliinin-lennot tarjoavat halvan yhteyden Saksaan

Inka Khanji artikkelin kuva
Lennot
Ensimmäinen lento liikennöitiin 1. maaliskuuta.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 02.03.2018
facebook   whatsapp

Joka päivä vuoden ympäri

Halpalentoyhtiö EasyJet aloitti lennot Helsingistä Berliiniin torstaina 1. maaliskuuta 2018. Yhtiö liikennöi väliä joka päivä Airbus A320 -koneilla. Reitti on ympärivuotinen.

– Olemme iloisia käynnistäessämme lennot Helsinki-Vantaan ja Berliinin Tegelin välillä. Lentoyhteyden avulla pohjoinen reittiverkostomme laajenee ja voimme yhdistää Saksan ja Suomen ensimmäistä kertaa. EasyJet tarjoaa asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun ja reittivalikoiman ympäri Eurooppaa. Uudella lentoyhteydellä voimme vastata kysyntään reitin molemmissa päissä, sanoo EasyJetin maajohtaja William Vet.

EasyJet on valmiiksi tuttu monille suomalaisille, sillä yhtiö liikennöi Helsingistä Lontooseen, Pariisiin ja Manchesteriin vuoteen 2011 saakka. Reitit kuitenkin lakkautettiin kannattamattomana.

– Toivotamme EasyJetin lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Euroopan parhaalle lentoasemalle. Matkustajatilastojemme mukaan Berliini on yksi Helsinki-Vantaan suosituimmista matkakohteista, ja Saksa on Helsinki-Vantaan suurin markkina matkustajamäärissä mitattuna, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

Menolennot Helsingistä lähtevät iltayhdeksältä ja ovat perillä Berliinissä iltakymmeneltä. Paluulento lähtee alkuillasta ja saapuu Helsinkiin illalla.

>> Nappaa halvat Berliinin-lennot Rantapallon lentohaun avulla!

Lähde: Finavia
Kuva: Inka Khanji

Parhaat lentotarjoukset

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.