Hyppää sisältöön

Finnair tarjoaa uusia kohteita Norjaan – keväällä suorat lennot upeisiin vuoristomaisemiin

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.10.2017
Helsingistä voi lentää keväällä 2018 kahteen uuteen Norjan-kohteeseen, kun Finnair alkaa liikennöidä suorilla yhteyksillä Bergeniin ja Tromssaan.

Kaksi uutta kaupunkia Norjaan

Finnair avaa toukokuussa 2018 suorat lentoreitit Helsingistä Norjan Bergeniin ja Tromssaan. Reitit liikennöidään yhteistyössä norjalaisen alueellisen lentoyhtiö Widerøen kanssa.

Helsinki–Bergen-reittiä liikennöidään kuusi kertaa viikossa. Atlantin rannikolla sijaitseva Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki ja tunnettu erityisesti näyttävistä vuoristomaisemista. Bergen sijaitseekin seitsemän vuoren ympäröimänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Helsingin ja Tromssan väliä lennetään kerran viikossa. Tromssa sijaitsee Pohjois-Norjassa, ja on tunnettu erityisesti näyttävistä arktisista maisemista, upeasta luonnosta sekä monipuolisista luontoaktiviteeteista.

– Bergen ja Tromssa kiinnostavat aasialaisia asiakkaitamme ja täydentävät suomalaista kohdevalikoimaamme. Pohjola ylipäänsä vetää nyt hyvin. Uskon myös, että nämä kohteet kiinnostavat suomalaisia asiakkaitammekin, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Lennot operoidaan Widerøen Embraer 190 E2 -lentokoneilla ja miehistöllä.

Lähde: Finnair
Kuva: Flickr / Clarence

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Lentoyhtiöiden codeshare-yhteistyö

Yllätyitkö, kun varasit lennon ja lähtöportilla odottaakin eri yhtiön kone? Tätä tarkoittaa codeshare-yhteistyö

Pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Norjan Kirkkoniemi

Finnairilta uusi reitti kesäkaudelle 2025 – lisävuoroja useille reiteille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja