Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Finnair tarjoaa uusia kohteita Norjaan – keväällä suorat lennot upeisiin vuoristomaisemiin

Flickr / Clarence artikkelin kuva
Lennot
Helsingistä voi lentää keväällä 2018 kahteen uuteen Norjan-kohteeseen, kun Finnair alkaa liikennöidä suorilla yhteyksillä Bergeniin ja Tromssaan.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 03.10.2017
facebook   whatsapp

Kaksi uutta kaupunkia Norjaan

Finnair avaa toukokuussa 2018 suorat lentoreitit Helsingistä Norjan Bergeniin ja Tromssaan. Reitit liikennöidään yhteistyössä norjalaisen alueellisen lentoyhtiö Widerøen kanssa.

Helsinki–Bergen-reittiä liikennöidään kuusi kertaa viikossa. Atlantin rannikolla sijaitseva Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki ja tunnettu erityisesti näyttävistä vuoristomaisemista. Bergen sijaitseekin seitsemän vuoren ympäröimänä.

Helsingin ja Tromssan väliä lennetään kerran viikossa. Tromssa sijaitsee Pohjois-Norjassa, ja on tunnettu erityisesti näyttävistä arktisista maisemista, upeasta luonnosta sekä monipuolisista luontoaktiviteeteista.

– Bergen ja Tromssa kiinnostavat aasialaisia asiakkaitamme ja täydentävät suomalaista kohdevalikoimaamme. Pohjola ylipäänsä vetää nyt hyvin. Uskon myös, että nämä kohteet kiinnostavat suomalaisia asiakkaitammekin, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Lennot operoidaan Widerøen Embraer 190 E2 -lentokoneilla ja miehistöllä.

Lähde: Finnair
Kuva: Flickr / Clarence

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.