Hyppää sisältöön

Lisää lentoja Rovaniemeltä Lontooseen – Easy Jet aloittaa lennot syksyllä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 09.08.2018
Halpalentoyhtiö tarjoaa lentoja Lapista Lontooseen kaksi kertaa viikossa.

Vaivaton lentoyhteys Lapista Lontooseen

Easy Jet aloittaa lennot Rovaniemeltä Lontoon Gatwickin lentoasemalle 31. lokakuuta 2018. Reittiä lennetään kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Suoran lennon matka-aika on noin kolme ja puoli tuntia, joten matka taittuu nopeasti. Reitti lisää rovaniemeläisten ja muiden lappilaisten matkustusmahdollisuuksia, sillä Lontoon Gatwick on suosittu solmukohta, josta liikennöi runsaasti reittejä eri kohteisiin ympäri maailmaa. Vastaavasti uusi lentoreitti tuo Rovaniemelle lisää kansainvälisiä matkailijoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Mahtavaa, että uusi yhteys mahdollistaa turisteille joulun taian kokemisen Napapiirillä vuoden ympäri. Revontulia näkee elokuusta huhtikuuhun, ja Rovaniemellä tarjotaan myös paljon erilaisia aktiviteetteja. Talvisin turistit käyvät esimerkiksi huskyajeluilla, porofarmeilla, moottorikelkkailemassa ja laskettelemassa, kertoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Easy Jetin Rovaniemen ja Lontoon väliset lennot tuovat kilpailua reitille, sillä Norwegian aloitti liikennöinnin kaupunkien välillä loppuvuodesta 2016. Norwegian lentää Rovaniemen ja Lontoon väliä kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, joten Easy Jetin yhteys täydentää valikoimaa sunnuntain lennolla sekä keskiviikon toisella lennolla.

Lähde: Finavia
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Lontoo, Iso-Britannia

Lontoon parhaat nähtävyydet – 25 vinkkiä, joiden joukosta löydät tekemistä lomalle

Lontoo, Iso-Britannia

Lasten kanssa Lontooseen – 7 vinkkiä onnistuneeseen lomaan

Sky Garden, Lontoo

Onko tässä Lontoon paras näköalapaikka? Näe upeat maisemat ilmaiseksi!

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja