Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lisää lentoja Rovaniemeltä Lontooseen – Easy Jet aloittaa lennot syksyllä

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Halpalentoyhtiö tarjoaa lentoja Lapista Lontooseen kaksi kertaa viikossa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 09.08.2018
facebook   whatsapp

Vaivaton lentoyhteys Lapista Lontooseen

Easy Jet aloittaa lennot Rovaniemeltä Lontoon Gatwickin lentoasemalle 31. lokakuuta 2018. Reittiä lennetään kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Suoran lennon matka-aika on noin kolme ja puoli tuntia, joten matka taittuu nopeasti. Reitti lisää rovaniemeläisten ja muiden lappilaisten matkustusmahdollisuuksia, sillä Lontoon Gatwick on suosittu solmukohta, josta liikennöi runsaasti reittejä eri kohteisiin ympäri maailmaa. Vastaavasti uusi lentoreitti tuo Rovaniemelle lisää kansainvälisiä matkailijoita.

– Mahtavaa, että uusi yhteys mahdollistaa turisteille joulun taian kokemisen Napapiirillä vuoden ympäri. Revontulia näkee elokuusta huhtikuuhun, ja Rovaniemellä tarjotaan myös paljon erilaisia aktiviteetteja. Talvisin turistit käyvät esimerkiksi huskyajeluilla, porofarmeilla, moottorikelkkailemassa ja laskettelemassa, kertoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Easy Jetin Rovaniemen ja Lontoon väliset lennot tuovat kilpailua reitille, sillä Norwegian aloitti liikennöinnin kaupunkien välillä loppuvuodesta 2016. Norwegian lentää Rovaniemen ja Lontoon väliä kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, joten Easy Jetin yhteys täydentää valikoimaa sunnuntain lennolla sekä keskiviikon toisella lennolla.

Lähde: Finavia
Kuva: Shutterstock

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.