Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

EasyJet

Flickr / Masashi Yanagiya artikkelin kuva
Matkatoimistot
EasyJet on vuonna 1995 perustettu brittiläinen halpalentoyhtiö, joka on nykyisin yksi Euroopan suurimmista halpalentoyhtiöistä.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 02.03.2018
facebook   whatsapp

Halpalentoja Euroopan kohteisiin

Kuten yhtiön suurin kilpailija Ryanair, myös EasyJet leikkaa kustannuksia laivueen tehokkaalla käytöllä, karsimalla palveluita ja hyödyntämällä internetin mahdollisuuksia. EasyJet oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjosi mahdollisuuden ostaa lentolipun internetistä. Toisin kuin Ryanair, EasyJet lentää yleensä suurille pääkentille.

EasyJet lentää Helsingistä Berliiniin päivittäisellä yhteydellä. Vuonna 2008 toimintansa Helsinki-Vantaalla aloittanut EasyJet lensi vuoteen 2011 saakka reittejä Lontooseen, Pariisiin ja Manchesteriin, mutta reitit lakkautettiin kannattamattomina.

EasyJetillä on kattava lentoreittiverkosto Euroopassa. Lentoyhtiö lentää myös muutamiin Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan kohteisiin. Tällä hetkellä Suomea lähimpänä sijaitsevat lentokentät, joille EasyJet lentää, ovat Tukholma ja Tallinna.

Yhteystiedot

Yhtiön verkkosivuston kautta voi lentojen ja majoituksen lisäksi varata muun muassa vuokra-autoja, lentokenttien parkkipaikkoja ja matkavakuutuksia osoitteessa www.easyjet.com.

Kuva: Flickr / Masashi Yanagiya

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.