Hyppää sisältöön

Tämä paikka täytyy kokea! Luksushotellin sviitissä voit nähdä norsuja omalta uima-altaalta

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.05.2017
Afrikan eläimien katseleminen omalta terassilta tai jopa omalta uima-altaalta on elämys, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Tansaniassa sijaitsevassa Serengetin kansallispuistossa se onnistuu mukavasti luksushotellissa!

Eläinmaisemat suoraan omalta uima-altaalta

Serengetin kansallispuiston sydämessä Tansaniassa sijaitseva Four Seasons Safari Lodge -luksushotelli on sopiva valinta mukavuutta kaipaavalle seikkailijalle.

Hotellista avautuu nimittäin näkymä suoraan kansallispuistoon, ja hulppeista sviiteistä sekä huviloista voi myös katsella savannin elämää omalla infinity pool -uima-altaalla nauttien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Four Seasons Safari Lodge -hotellissa on 77 huonetta, sviittiä ja huvilaa, mutta vain osassa on oma terassi ja uima-allas, mistä voi parhaalla tuurilla seurailla villieläimiä. Elefantti- tai vaikkapa leijonanäkymällä varusteltu uima-allas on luksuspalvelu, jota ei ole saatavilla kovin monessa paikassa, ja Serengtissäkin ainoastaan mikäli vierailuun sattuu ripaus onnea.

Joidenkin huoneiden ja uima-altaiden vieressä sijaitsee eläinten juomapaikka, mikä helpottaa mahdollisuutta nähdä paitsi yksittäisiä eläimiä myös kokonaisia laumoja norsuja, seeproja tai vaikkapa leijonia.

Four Seasons Safari LodgeFour Seasons Safari Lodge, Tansania
Parhaalla tuurilla eläimet saattavat tulla hyvinkin lähelle uima-allasta.

Vaikka villieläimet saattavat uskaltautua hyvinkin lähelle terassia, on vieraiden turvallisuus taattu. Turva-aidat pitävät eläimet hotellialueen ulkopuolella, minkä lisäksi paikalliseen masai-heimoon kuuluvat vartijat huolehtivat siitä, että vieraiden ei tarvitse pelätä odottamattomia kohtaamisia villieläinten kanssa.

Majoittuminen savannin äärellä luksushotellissa on varmasti unohtumaton elämys, mutta ei aivan kaikkien saatavilla. Hinta yksityiselle infinity pool -uima-altaalle ja savanninäkymille on nimittäin hyvin korkea: kahden hengen sviitti maksaa noin 2 500 euroa yhdeltä yöltä.

>> Lue myös: Onko tämä sinunkin suurin matkahaaveesi? Bongaa Afrikan eläimet safarilla – katso kuvat

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde ja kuvat: Four Seasons Safari Lodge

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Solo Sokos Hotel Pier 4

Sokos Hotels avaa uuden hotellin Helsinkiin – aamiaiselle luvataan “kaupungin kiinnostavin puurovalikoima”

Mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen?

Selitys yleiselle hotellitermille: mitä mannermainen aamiainen tarkoittaa?

Hobo Hotel Helsinki

Tältä näyttää Helsingin uusin hotelli – Tukholmasta tuttu Hobo Hotel avautui ydinkeskustaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja