Hyppää sisältöön

Tällainen on Sokos Hotellien uusi Heymo 1 -hotelli, missä et maksa ylimääräisestä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 13.05.2022
Ensimmäinen Heymo-hotelli sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Uusi hotellikonsepti testissä

Kotimaisen Sokos Hotels -hotelliketjun uuden Heymo-konseptin ensimmäinen hotelli Heymo 1 avattiin Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022. Konseptin perusidea on flexible service -hotelli, joka tarjoaa asiakkaalle joustoa ja edulliset hinnat, eikä asiakas maksa palveluista, joita hän ei käytä.

Keilaniemen Heymossa on 262 huonetta, ja perustuote on simppeli 18 neliön huone, jossa majoittuu kaksi henkilöä, ja huonehinta pidetään maltillisena tarjoamalla vain peruspalvelut. Jos asiakas toivoo vierailuunsa jotain ekstraa, kuten vaikkapa kylpytakkia, aamiaista tai hemmottelutuotteita, ovat ne saatavilla lisämaksusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kahden hengen huoneiden lisäksi jokaisessa kerroksessa on kahdesta tai kolmesta huoneesta yhdistettävä Heymo room, jossa voi majoittua enintään seitsemän ihmistä. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet, ja Heymo room -huonekokonaisuuteen kuuluu myös mikro ja jääkaappi.

Huoneiden sisustus on yksinkertainen, ja erityisesti vieraiden unikokemukseen on satsattu. Hyvät unet taataan upouusilla Familonin sängyillä ja rauhallisella värimaailmalla.

Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin oma graafinen ilme on vahvasti läsnä huoneissa, ja se kuvastaa Keilaniemen alueen monipuolisuutta: korkeita rakennuksia ja luonnon läheisyyttä.

Hotellissa on kahdeksan esteetöntä huonetta, minkä lisäksi kaikki toisen kerroksen huoneet ovat lemmikkihuoneita. Vastauksena perinteisten sviittien ja ylempien huoneluokkien puuttumiseen Heymo 1:ssä on kahdeksannen kerroksen Lucky you -huone. Hotellin erikoisinta huonetta ei voi varata, mutta se on siitä huolimatta käytössä joka yö, sillä huone arvotaan päivittäin jollekulle hotellin vieraalle.

Erityishuone poikkeaa muista huoneista niin sisustuksen kuin palveluidenkin osalta, sillä huone on sisustettu Vallilan Ellinoora-kuosilla ja huoneessa on muun muassa pilviverholla ympäröity sänky, minispa, kahvikone ja ilmainen minibaari.

Riisutut peruspalvelut mahdollistavat vastuullisuuden

Muiden Sokos-hotellien tavoin myös Heymo 1 -hotelliin haetaan vastuullisuudesta kertovaa Green Key -sertifikaattia. Vastuullisuus on hotellin lead fixer Jarmo Ritalan mukaan sisäänrakennettu Heymo-hotellien perustoimintaan: se tuote on vastuullisin, jota ei tarvitse valmistaa. Sen vuoksi huoneissa ei ole mitään ylimääräistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastuullisuus näkyy myös aamiaisessa. Se ei sisälly hintaan, eikä hotellissa ole tarjolla perinteistä buffet-aamupalaa. Sen sijaan asiakkaat voivat ostaa 8,5 euron hintaisen all day breakfast -aamiaisen, jota voi nauttia osissa ja pitkin päivää, juuri oman tarpeiden mukaan.

Flexible service -konseptin joustavuus näkyy erityisesti huoneisiin kirjautuessa, sillä huoneet annetaan asiakkaiden käyttöön heti, kun ne on siivottu ja valmiit. Täällä pyritään paitsi välttämään perinteisiä sisäänkirjausaikoihin sijoittuvia ruuhkia myös joustamaan asiakkaan aikataulujen mukaan.

Hotellin sisään- ja uloskirjautuminen hoituu täysin automaattien kautta, mutta se ei tarkoita, etteikö Heymo-hotellissa olisi henkilökuntaa. Perinteisen henkilökunnan sijaan hotellissa on fixereitä, jotka tarjoavat apua niin pääkaupunkiseudun kohdetuntemuksessa kuin matkaohjelman rakentamisessa sekä tarvittaessa myös sisäänkirjautumisautomaattien kanssa.

Tältä näyttää Sokos Hotellien ensimmäinen Heymo-konseptin hotelli!

Inka KhanjiHeymo 1
Uudenlainen hotellikonsepti vaatii testausta, ja Heymo 1 -hotellissa asiakkaiden palautteita kuunnellaan herkällä korvalla. Palveluita muokataan ja kehitetään palautteiden perusteella.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo 1 -hotellin palvelulupaukseen kuuluu ensiluokkaiset yöunet, joita hotellissa tavoitellaan tasokkailla Familonin sängyillä.
Inka KhanjiHeymo 1
Huoneissa huonekalut on sijoitettu seinälle, jolloin lattiatila on täysin tyhjä vieraan saapuessa huoneeseen.
Inka KhanjiHeymo 1
Vaaleissa kylpyhuoneissa on sadesuihkut ja Lumenen suihkutuotteet.
Inka KhanjiHeymo 1
Kahdeksannessa kerroksessa on treeniportaat. Vinkkejä harjoitteluun saa QR-koodin takaa.
Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin keittiö sijaitsee aivan vastaanoton ja aulatilojen vieressä.
Inka KhanjiHeymo 1
Asiakkaat voivat nauttia all day breakfast -aamiaisen oman aikataulunsa mukaisesti. Esimerkiksi kahvin sekä leivän aamulla ja loput iltapäivällä.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo room -huoneeseen kuuluu kolmen hengen huone, jossa on kahden yksittäisen sängyn lisäksi myös yhden hengen kerrossänky. Alasängyissä on kiskot, joiden avulla sängyt saa joko yhteen tai erilleen.
Inka KhanjiHeymo 1
Kolmen huoneen Heymo room -huonekokonaisuuden keskimmäisessä huoneessa on pöydäksi muuttuva table bed -sänky ja sekä mikro että jääkaappi.
Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva väestönsuoja on tunnelmallinen ajanviettopaikka, jossa voi pelata pelejä kuin järjestää kokouksiakin.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo-aamiainen koostuu kylmistä tuotteista: siihen sisältyy mehu, leipä, jogurtti ja hedelmä. Kahvi ja tee kuuluvat huonehintaan.

>> Löydä edullinen hotelli Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti ja kuvat: Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mikä Levin hotelli sopii sinulle? 8 vinkkiä erilaisille matkailijoille

Ravintola Blanko

Turun parhaat ravintolat – 27 paikkaa, joita kannattaa kokeilla

Magical Pond -iglut Rukalla

Tältä näyttävät Rukan tyylikkäät lasi-iglut – sängystä näet revontulet ja valoisat kesäyöt

Porvoon hotellit

Hotellivinkit Porvooseen – 6 paikkaa, joiden joukosta löydät itsellesi sopivan majoituksen

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja