Hyppää sisältöön

Legendaarinen elokuvasarja saa viimein oman teemahotellin – tässä kohteessa voit pian majoittua Star Warsin maisemissa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.05.2017
Floridassa sijaitsevaan Orlandoon rakennetaan hotelli, jonka asukkaat voivat eläytyä kaukaisten galaksien seikkailuihin ainutlaatuisella tavalla.

Hotelli on kuin avaruusalus

Disneyn suosittu huvimaailma laajenee entisestään, kun Yhdysvaltain Floridassa ja Kaliforniassa avataan Star Wars -teemapuistot niissä jo toimivien Disney Worldin ja Disneylandin yhteyteen.

Floridan Orlandon kohde avannee porttinsa jo vuonna 2019, ja sen asiakkaat voivat halutessaan nauttia tähtien takaisesta elämyksestä myös yön yli. Orlandoon nimittäin rakennetaan myös teeman mukainen hotelli, jonka huhutaan muistuttavan muodoltaan Han Solon legendaarista Millennium Falcon -avaruusalusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Star Wars -elämyksestä voi nauttia myös hotellin sisällä, sillä esimerkiksi ruokia ja juomia tarjoilevat elokuvista tutut robotit eli droidit. Hotellivieraat voivat seurustella elokuvista tuttujen hahmojen kanssa ja kokeilla vaikkapa valomiekkailua. Lisäksi hotellissa voi myös suorittaa erilaisia salaisia tehtäviä, jotka tehdään joko hotellissa tai huvipuiston puolella.

Disney ei ole vielä paljastanut kovin tarkkoja tietoja tulevista teemapuistoistaan. Hotellista kuitenkin kerrottiin tarkempia tietoja hiljattain järjestetyssä vuotuisessa Star Wars -fanien tapahtumassa.

Tuleva hotelli sopii niin perheille kuin faniporukoillekin, sillä sen huoneisiin voi majoittua jopa neljä vierasta. Vuorokauden hotellipaketti kattaa yöpymisen, ateriat ja puiston sisäänpääsymaksut. Star Wars -hotellielämyksen hinta vaatii todellista sitoutumista elokuvasarjaan, sillä hotellipaketti maksaa lähes tuhat euroa henkeä kohden.

Lähde: Telegraph
Kuva: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mitä tarkoittaa mannermainen aamiainen?

Selitys yleiselle hotellitermille: mitä mannermainen aamiainen tarkoittaa?

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Hobo Hotel Helsinki

Tältä näyttää Helsingin uusin hotelli – Tukholmasta tuttu Hobo Hotel avautui ydinkeskustaan

Mikä Levin hotelli sopii sinulle? 8 vinkkiä erilaisille matkailijoille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja