Ravintola Dubaissa

Näin hyvin et syö missään muualla! Dubain parhaat ravintolat – 10 vinkkiä

Dubai on kulttuurien kohtauspaikka, ja kaupungin ravintolat vievät makumatkalle eri puolille maailmaa. Katso vinkit Dubain kiinnostavimpiin ravintoloihin!

1. El Sur

El Sur on espanjalainen ravintola, jossa tarjoillaan maan ruokakulttuurin aitoja makuja modernilla otteella. Listalta löytyy useita tunnettuja tapasannoksia, ja ravintolan baarista saa erityisesti tuoreista hedelmistä ja yrteistä taiteiltuja drinkkejä. Ravintolassa on suuri eteläeurooppalaiseen tyyliin sisustettu terassi, josta aukeaa merinäköala.

El Sur

2. Seven Sands Restaurant

Paikallista ruokaa etsivän matkailijan kannattaa suunnata Seven Sands -ravintolaan, joka on ottanut vaikutteita Arabiemiraattien alueen perinteisistä mauista ja resepteistä. Uutta ja vanhaa yhdistelevä ruokalista tutustuttaa kaikkien seitsemän emiraatin ruokakulttuuriin. Modernisti sisustetussa ravintolassa huomion kiinnittävät koristeelliset yksityiskohdat.

Seven Sands Restaurant

Ravintola Dubaissa
Seven Sands -ravintola loihtii emiraattien ruokakulttuurien vaikutteista moderneja annoksia.

3. Mazaher

Makumatkan libanonilaiseen ruokakulttuuriin voi tehdä Mazaher-ravintolassa, joka jakautuu rentoon kahvilaan ja paikallista eleganssia henkivään ruokasaliin. Ravintolan listalta löytyy laaja valikoima mezejä eli Lähi-idässä suosittuja alkuruoka-annoksia, joista kootaan itselle mieleinen illallinen. Kahvilan puolella menu koostuu pääasiassa salaateista ja leivistä.

Mazaher

4. Fish Beach Tavern

Fish Beach Tavern -kalaravintolan keittiössä loihditaan annoksia tuoreesta kalasta ja huolella valituista turkkilaisista raaka-aineista. Ravintola on vierailemisen arvoinen myös sen upean sijainnin vuoksi, sillä rantaravintolasta aukeaa näkymät The Palm -saarelle.

Fish Beach Tavern

5. Weslodge

Modernissa ja tyylikkäässä Weslodge-ravintolassa ruokaillaan Pohjois-Amerikan tyyliin. Rock and roll -henkisen ravintolan menu koostuu esimerkiksi pihveistä ja burgereista, joiden kylkeen voi valita sopivan juoman kattavalta drinkkilistalta. Tarjolla on lounaan ja illallisen lisäksi aamupäivisin brunssia.

Weslodge

6. Antique Bazaar

Antique Bazaar on intialainen ravintola, jossa on tarjolla makuelämyksiä maan eri alueiden ruokakulttuureista. Ravintola haluaa kunnioittaa Intian historiaa ja perinteitä, mikä näkyy ravintolan juhlavassa sisustuksessa sekä ruokalistassa. Listalla on tyypillisten kasvisruokien lisäksi myös monipuolisesti lihaa sisältäviä vaihtoehtoja.

Antique Bazaar

7. Nobu

Nobu on kansainvälistäkin menestystä saavuttaneen kokki Nobu Matsuhisan ravintola. Dubain Nobu-ravintolassa ruokaelämys syntyy modernin japanilaisen ruoan ja arabialaisten vaikutteiden yhdistelystä. Ravintolassa on myös sushibaari sekä loungetila, joka on tarkoitettu riisistä valmistetun alkoholijuoman saken maisteluun.

Nobu

8. Le Petit Maison

Le Petit Maison -ravintolassa sekoitetaan vaikutteita sekä Ranskan että Italian Rivieran paikallisista ruokakulttuureista. Annokset valmistetaan Välimeren terveellisistä ja herkullisista raaka-aineista kuten merenelävistä, pastasta ja tuoreista kasviksista. Monet annoksista voi jakaa koko pöytäseurueen kesken.

Le Petit Maison

Ravintola Dubaissa
Le Petit Maison -ravintolassa herkutellaan ranskalaisilla ja italialaisilla mauilla.

9. Tagine

Ravintola Taginessa voi todella kokea olevansa Marokossa, sillä ravintolaan on luotu marokkolaisten kotien tunnelmaa erilaisilla lyhdyillä, matoilla sekä koriste-esineillä. Ravintolassa voi kokeilla vaikkapa tagine-pataa, joka on marokkolaiselle keittiölle tyypillinen savipadassa valmistettu ruokalaji.

Tagine

10. Garden

Garden on perulaiseen ruokaan keskittynyt ravintola, jossa pääsee maistelemaan tämän trendikkääksi nousseen keittiön makuja. Perun ruokakulttuuriin on helppo tutustua valitsemalla Flavours of Peru -menu, joka esittelee maan keittiön parhaita paloja kahdeksan annoksen verran. Ravintolan erikoisuus on Pisco Bar, jossa tarjoillaan eteläamerikkalaisesta alkoholista piscosta valmistettuja cocktaileja.

Garden

Lähde ja kuvat: Dubai Tourism

>> Löydä halvat lennot Dubaihin Rantapallon lentohaun avulla!

Päivitetty: 10.12.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE